Drift, support och underhåll

När vi utvecklat den skräddarsydda applikationen och systemet är redo att lanseras tar vi på WooCode fram ett anpassat tjänstepaket där vi säkerställer att din nya applikation nyttjas till sin fulla potential. Vi driftar våra applikationer i molnet och levererar en lösning med högsta säkerhet, prestanda och upptid. När du sedan har frågor eller stöter på problem finns vi bara ett kort telefonsamtal bort via vårt supportgäng som alltid är redo. För att säkerställa att applikationen hålls uppdaterad erbjuder vi en heltäckande tjänst där vi konstant ser till att systemet hänger med i den tekniska utvecklingen.

För oss på WooCode innebär en lyckad relation mer än bara en framgångsrik lansering. Vi är med under hela applikationens livslängd och ser till att ni lyckas även efter en levererad första version. För oss är leverans bara början på en fortsatt långvarig relation.

Om du är intresserad av att veta mer kan du fylla i dina uppgifter i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig inom kort.

Drift i världsklass

När ett system har blivit levererat börjar det som är dess verkliga liv. En applikation är trots allt värdefullt för din verksamhet först när den lanserats. På WooCode är vi stolta över att kunna leverera en driftslösning i världsklass via vårt samarbete med Google och deras molnplattform Google Cloud Platform. Plattformen innehåller en lång rad olika tjänster kopplat till drift av servrar, databaslösningar och andra smarta applikationstjänster. Med vår gedigna erfarenhet av Google Cloud tar vi fram en lösning som passar just den applikation vi byggt åt din verksamhet och de krav som din organisation har på redundans och skalbarhet.

Varför underhåll är viktigare än man tror

Även om det initiala utvecklingsprojektet ofta innebär den största insatsen för en ny applikation är det viktigt att regelbunder, efter lansering, utföra vitala underhållsinsatser. Dessa insatser säkerställer bland annat att viktiga tekniska uppdateringar som släpps appliceras på systemet. Det kan handla om uppdatering av operativsystem och applikationsramverk som täpper igen säkerhetshål samt medför bättre prestanda och svarstider.

De insatser som görs inom ramen för en bra underhållstjänst förlänger din applikations kvalitet, säkerhet och livslängd och ser till att ni kan nyttja systemet under en så lång tid som möjligt.

KUNCASE

Läs våra fallstudier

Rudholm & Haak

Rudholm & Haak ville utöka sin verksamhet med ett nytt affärsområde och kom till WooCode för hjälp med den digitala affärsutvecklingen. Tillsammans har vi skapat en skräddarsydd lösning som hjälper kunden med ordermottagning, produktion samt även slutkund då de med lätthet integrerar deras befintliga lösningar mot det nya Care Labels-systemet.

Läs mer

Hökerum Bygg

Tillsammans med kunden byggde vi en skräddarsydd webbaserad applikation som gör det möjligt att på ett effektivt sätt hantera kundbeställningar för Hökerum Byggs objekt, följa enskilda projekt och planera för inköp. Systemet blev även till en beställningsportal för Hökerum Byggs kunder där de kan välja tillval till den lägenhet som köpts.

Läs mer

Planter

WooCode fick förtroendet att tillsammans med det nya startupbolaget Planter ta fram vad som skulle bli deras helt nya digitala tjänst. Resultatet blev en väl mottagen applikation framtagen genom ett agilt och nära samarbete med kunden där fokus legat på kontinuerliga leveranser i beprövad teknik.

Läs mer

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?