Webb- och mobilapplikationer

För oss på WooCode handlar digital utveckling om att ta fram innovativa system, skräddarsydda webbapplikationer som leder till större konkurrenskraft och effektivare arbetsflöden via mobilapplikationer som leder till bättre samverkan mellan personal, kunder och leverantörer. Vi är helt enkelt experter på att bygga appar och system, och vi guidar dig igenom hela processen, från idé till färdig digital produkt. Oavsett vilken teknisk kompetens du besitter hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar till just din verksamhet.

Till vår hjälp har vi våra digitala affärsutvecklare som sätter sig in i din verksamet och tar fram ett digitalt koncept som tar ditt företag till nästa nivå. Sedan tar våra skickliga systemutvecklare vid som, med hjälp av erfarna projektledare, tar fram en robust och skalbar lösning och guidar dig genom hela utvecklingsprocessen. När projektet sedan lanserats finns vi fortfarande här och driftar, supportar och underhåller systemet.

Ett klockrent helhetskoncept, med andra ord!

Digital affärsutveckling

Om det är något vi kan på WooCode så är det digital transformation och innovativa verktyg för ökad konkurrenskraft. Vi vet att digitalisering inte bara handlar om att konvertera analoga processer till digitala flöden. För oss handlar det om att hitta nya sätt att attrahera, övertyga och behålla kunder och andra relationer som är viktiga för din verksamhet. Differentiering innebär idag mer än bara prissättning och en bra marknadskampanj. Det handlar om digitala verktyg som gör det enkelt att förså, och lika enkelt att köpa eller på annat sätt inleda en långvarig relation med ditt företag.

Tillsammans med dig tar vi fram en plan på hur du tar nästa steg via nya applikationer så att ditt företag kan sticka ut från mängden. Nedan är några av de frågeställningar vi tillsammans besvarar för att hitta en lösning som passar din verksamhet:

  • Kan min organisation hitta konkurrensfördelar via egna webbapplikationer eller mobilapplikationer?
  • Finns det ett ökat kostnadsledarskap att hitta via digital effektivisering?
  • Ska vi differentiera oss genom att bygga ett digitalt verktyg för våra kunder eller leverantörer?

Funderar du över att bygga en ny mobilapplikation till din verksamhet? Eller undrar ni hur en skräddarsydd webbapplikation kan hjälpa er ta nästa steg inom digital affärsutveckling? Läs mer om hur vi kan hjälpa just dig via menyn, eller fyll i dina uppgifter nedan så tar vi kontakt med dig.

KUNDCASE

Läs våra fallstudier

Rudholm & Haak

Rudholm & Haak ville utöka sin verksamhet med ett nytt affärsområde och kom till WooCode för hjälp med den digitala affärsutvecklingen. Tillsammans har vi skapat en skräddarsydd lösning som hjälper kunden med ordermottagning, produktion samt även slutkund då de med lätthet integrerar deras befintliga lösningar mot det nya Care Labels-systemet.

Läs mer

Hökerum Bygg

Tillsammans med kunden byggde vi en skräddarsydd webbaserad applikation som gör det möjligt att på ett effektivt sätt hantera kundbeställningar för Hökerum Byggs objekt, följa enskilda projekt och planera för inköp. Systemet blev även till en beställningsportal för Hökerum Byggs kunder där de kan välja tillval till den lägenhet som köpts.

Läs mer

Planter

WooCode fick förtroendet att tillsammans med det nya startupbolaget Planter ta fram vad som skulle bli deras helt nya digitala tjänst. Resultatet blev en väl mottagen applikation framtagen genom ett agilt och nära samarbete med kunden där fokus legat på kontinuerliga leveranser i beprövad teknik.

Läs mer

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?