En digital affärsutvecklare som går till ett möte med kund

25 januari, 2021

Teknisk säljare

WooCode är ett av Sveriges snabbast växande teknikföretag. I takt med att bolaget växer behöver vi stötta upp verksamheten med ytterligare en person som kan bistå i arbetet att attrahera nya men också vårda befintliga kunder. Vi söker dig som brinner för att skapa kundrelationer och som drivs av att utforma affärer med stort värde både för våra kunder och för oss på WooCode.

WooCode har som ambition att ta in fler och större kunder nationellt, kunder som har behov av IT-system med höga tekniska utmaningar. Vi arbetar idag med storleksmässigt varierande bolag, oftast med en omsättning  från 100 mkr och från olika branscher. Vår passion är att hjälpa våra kunder att snabbare nå sina mål genom att utveckla nya applikationer och e-handelslösningar. Parallellt med WooCodes befintliga verksamhet arbetar vi med att ta fram nya affärsområden som också kommer inkluderas i vårt erbjudande mot kunderna och som Du som Teknisk säljare på WooCode kommer driva försäljning av tillsammans med dina kollegor.

Du får möjlighet att arbeta i en organisation med högt i tak, stora ambitioner och mycket drivkraft. I din roll ges du utrymme för vidareutbildning och du utvecklas kontinuerligt genom varierande typer av projekt och kunder.

De projekt du säljer in kommer att genomföras av team bestående av passionerade projektledare, teamledare och systemutvecklare. Vi arbetar i agila processer med hög delaktighet från våra kunder. Gänget bakom WooCodes dörrar är pålitliga, transparenta och passionerade.

Som teknisk säljare på WooCode har du ansvar för hela försäljningsprocessen. Vi lägger stor vikt i att du har erfarenhet av att driva hela säljprocessen från införsäljning till signerat avtal. Du kommer ingå i ett team med kollegor som besitter teknisk kompetens samt lång erfarenhet av att driva nya affärer till WooCode. Under säljprocessen kommer ni stötta och komplettera varandra för att skapa ett så bra offertunderlag som möjligt till våra kunder. Vi hoppas du vill bli en del av WooCode!

I rollen ingår att

 • Kontakta och bearbeta nya kunder
 • Skapa affärer hos både befintliga och nya kunder
 • Identifiera nya affärsmöjligheter och projekt
 • Arbeta långsiktigt och relationsbyggande
 • Hålla dig à jour med marknaden och gärna trender inom teknik, för att tillsammans med oss kunna skapa de bästa lösningarna för våra kunder.

Som person är du

 • Lösningsorienterad
 • Starkt relationsbyggande och kommunikativ.
 • Erfaren av sälj inom IT sedan tidigare
 • Van vid att identifiera nya affärsmöjligheter och projekt, du har även en förmåga att förstå och analysera kundens behov.
 • Nyfiken och har förmåga att ta till dig ny teknik
 • Trygg i dig själv och inger förtroende
 • Precis som alla vi på WooCode så älskar du teknik!

Ansökan

Område: Borås/Skövde eller kanske finns du någon annanstans i vårt avlånga land
Typ av anställning: Heltid
Hemsida: www.woocode.com
Sista ansökningsdag: 20210301

Som nyfiken säljare vill du säkert veta mer om vilka tjänster vi erbjuder våra kunder och det kan du göra via följande länk tjänster. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Sarah på sarah@woocode.com, 0702527754. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök tjänsten på www.woocode.com. Du gör en enkel intresseanmälan som du skickar in via vårt kontaktformulär. Du kommer inom kort därefter att bli kontaktad av oss.

Jobba hos oss

Är det just dig vi söker?