Ett team som stämmer av dagen

26 januari, 2021

Teamledare

Vår vision om det bolag vi håller på att forma är enkel – vi ska bli den självklara arbetsplatsen för systemutvecklare! Vi har en mängd olika aktiviteter, värderingar och processer som tillsammans skapar något helt unikt. Vi brinner för vårt arbete och vi utväxlar kunskap och erfarenheter med varandra varje dag.

Vi arbetar med stora och små bolag från olika branscher och vår passion är att hjälpa våra kunder att snabbare nå sina mål genom vårt hantverk, programmering. Att vara en del av vårt professionella team innebär att du dagligen omger dig med en kärlek för teknik. Du kommer till en arbetsplats med högt i tak, stor frihet och kall Cola Zero.

Våra team består av passionerade projektledare, teamledare och systemutvecklare. Vi arbetar i agila projekt med hög delaktighet från våra kunder. Vi bygger skräddarsydda system från grunden men vi hjälper också våra kunder att utveckla deras befintliga system.

Som teamledare kommer du vara en del av ett team med högt kompetenta systemutvecklare och projektledare. Vi på WooCode har autonoma team där man ges stor frihet under ansvar, och det är alltså upp till dig att skapa de bästa förutsättningarna för det team du arbetar med. Din roll handlar framförallt om att strukturera och planera det tekniska arbetet i våra team samt föra dialog med WooCodes kunder. De projekt som vi arbetar med är tekniskt utmanande, med mycket affärslogik och många integrationer. Det innebär att du ständigt möts av utmaningar i din tjänst samtidigt som du utvecklas både som person och i din roll.

Du har ett socialt ansvar för teamet men det ingår inte personalansvar i din tjänst. Som teamledare på WooCode har du det yttersta ansvaret för det viktigaste vi har, våra medarbetare och våra kundprojekt. Som teamledare är du lyhörd och du gillar att stötta och vägleda andra människor till att bli bättre och prestera på en hög nivå.

Vad kan WooCode erbjuda dig

Har du ambitioner om att utvecklas i din roll finns det goda möjligheter till det då WooCode är ett företag i tillväxt. Det innebär att vårt behov av olika kompetenser växer inför framtiden.

 • Du får arbeta agilt med delaktiga och engagerade kunder
 • Du får stötta och får stöttning av dina kollegor i teamet och andra teamledare
 • Du får flexibla arbetstider
 • Du får själv välja dator, mus och tangentbord så du får det som passar dig bäst!
 • Du ges utrymme för att vidareutbilda dig inom ramen för din tjänst
 • Du utvecklas kontinuerligt genom varierande typer av projekt och tekniker
 • Då får eget kontor och friskvårdsbidrag

Arbetsmiljön hos oss på WooCode präglas av arbetsglädje, ambition och prestigelöshet.

Dina erfarenheter och egenskaper

 • Precis som alla vi på WooCode så älskar du teknik!
 • Du har minst fem års erfarenhet av programmering
 • Du är en fullstack utvecklare
 • Du har erfarenhet av att arbeta agilt, är handlingskraftig och flexibel
 • Du har erfarenhet av att driva och utveckla IT-projekt, och kan arbeta tillsammans med ditt team för
  att skapa IT projekt av hög kvalitet
 • Du är lyhörd och lyssnar på dina kollegor och på våra kunder.
 • Du är socialt kompetent och gillar att kommunicera både internt och externt

Ansökan

Område: Borås
Yrkesroll: Teamledare
Typ av anställning: Heltid
Hemsida: www.woocode.com
Sista ansökningsdag: 20210301

Är du nyfiken på att läsa mer om hur vi arbetar på WooCode kan du göra det under våra tjänster. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Sarah på sarah@woocode.com, 0702527754. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök tjänsten på www.woocode.com. Du gör en enkel intresseanmälan som du skickar in via vårt kontaktformulär. Du kommer inom kort därefter att bli kontaktad av oss.

Jobba hos oss

Är det just dig vi söker?