Två personer som diskuterar systemtutveckling

25 januari, 2021

Systemutvecklare .NET

Är du en tech-hjälte som älskar programmering? Vill du vara en del av ett bolag med likasinnade? WooCode är IT-bolaget som har hjärta och en genuin passion för teknik. Vi har sedan 2014 haft som mission att samla Sveriges bästa systemutvecklare under ett och samma tak – och nu är vi på jakt efter dig som är eller vill bli expert på att utveckla och påverka framtidens IT-system.

Huvudkontoret finns i Borås men vi har nyligen startat ett kontor i Skövde. Under året kommer vi rekrytera personer både till Skövde och Borås. Under den närmsta tiden har vi som ambition att anställa tre nya systemutvecklare.

Vår vision är enkel – vi skapar den bästa arbetsplatsen för systemutvecklare och utvecklar IT-system i världsklass! Vi har en mängd olika aktiviteter, värderingar och processer som tillsammans skapar något helt unikt för dig som systemutvecklare.

Vi arbetar med stora och små bolag från olika branscher och vår passion är att hjälpa våra kunder att snabbare nå sina mål genom vårt hantverk, programmering. Att vara en del av vårt professionella team innebär att du dagligen omger dig med en kärlek för teknik. Du kommer till en arbetsplats med högt i tak, stor frihet och kall Cola Zero.

Våra team består av passionerade projektledare, teamledare och systemutvecklare. Vi arbetar i agila projekt med hög delaktighet från våra kunder. Vi bygger skräddarsydda system från grunden men vi hjälper också våra kunder att utveckla deras befintliga system. Gänget bakom WooCodes dörrar är pålitliga, transparenta och passionerade. WooCode-andan består av ett särskilt DNA. Det viktiga är inte hur många vi är och vad vi omsätter. Det väsentliga för oss är vad vi bygger, hur vi bygger det och vem som bygger det.Vi hoppas du vill bli en del av WooCode!

Vad kan WooCode erbjuda dig

Som utvecklare på WooCode får du arbeta med att utveckla skräddarsydda system. Du blir en del av vår WooCode- anda som värderar hög teknisk kompetens, engagemang och förståelse för kundernas behov.

 • Du har flexibla arbetstider
 • Du får stötta och får stöttning av dina kollegor i teamet
 • Du får arbeta agilt med delaktiga och engagerade kunder
 • Du får själv välja dator, mus och tangentbord så du får det som passar dig bäst!
 • Du ges utrymme för att vidareutbilda dig inom ramen för din tjänst
 • Du utvecklas kontinuerligt genom varierande typer av projekt och tekniker
 • Då får eget kontor och friskvårdsbidrag

Arbetsmiljön hos oss på WooCode präglas av arbetsglädje, ambition och prestigelöshet.

Dina erfarenheter och egenskaper

 • Precis som alla vi på WooCode så älskar du teknik!
 • Du har hög kompetens inom programmering i .NET
 • Du är en fullstack utvecklare
 • Du har erfarenhet av att arbeta agilt, är handlingskraftig och flexibel
 • Du är lyhörd och lyssnar på dina kollegor och på våra kunder

Ansökan

Område: Skövde/Borås
Yrkesroll: Systemutvecklare .NET
Typ av anställning: Heltid
Hemsida: www.woocode.com

Vilka erbjudanden vi har till våra kunder finns att läsa under vårt tjänsteerbjudande. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Therese på therese@woocode.com.

Jobba hos oss

Är det just dig vi söker?