18 oktober, 2019

Systemutvecklare med erfarenhet av att utveckla E-Handelslösningar (Remote)

WooCode är IT-bolaget som har hjärta och en genuin passion för teknik. Vi ser det därför som vårt kall att kunna erbjuda våra kunder den spetskompetens vi besitter genom att utveckla innovativ e-handel. Vi har sedan 2013 haft som mission att samla Sveriges bästa systemutvecklare under ett och samma tak – och nu är vi på jakt efter dig som är eller vill bli expert på att utveckla och påverka framtidens e-handel.

Som utvecklare i vårt e-handelsteam får du en stor variation av både teknik och ramverk då alla våra projekt utgår från plattformen Litium – men där vi har full flexibilitet och får addera vår egna touch utefter kundens behov. Kunder vi jobbar med idag är exempelvis Idrottens Bingo, Götessons och Euromaster, där vi adderar stort värde genom att vägleda dem i deras digitala resa.

Våra lösningar kräver allt från tekniskt utmanande integrationer, skräddarsydda gränssnitt och ett stort engagemang. Vi skapar helt enkelt förutsättningarna, sen är det upp till dig och teamet att hjälpa våra kunder nå stora framgångar.

Vi söker dig med erfarenhet av E-handels projekt. Du ska ha förståelse för de utmaningar våra kunder står inför när de ska bygga en ny E-Handel och ha kunskap om vilka tekniska lösningar vi kan erbjuda som svar på deras behov. Som systemutvecklare i vårt E-Handelsteam får du vara med och utveckla och implementera nya e-handelslösningar och integrationer.

I ditt autonoma team ingår projektledare, teamledare och systemutvecklare som alla brinner för att utveckla de bästa E-handelslösningarna till våra kunder. Som person älskar du teknik och allt du kan skapa med hjälp av ditt hantverk programmering. Du triggas av att vara delaktig i och påverka ett företag som är på en spännande tillväxtresa.

Vad kan WooCode erbjuda dig!
– Du har flexibla arbetstider
– Du kan arbeta remote, helt eller delvis
– Du stöttar och får stöttning av dina kollegor i teamet
– Du arbetar agilt med delaktiga och engagerade kunder
– Du väljer själv dator, mus och tangentbord så du får det som passar dig bäst!
– Du ges utrymme för att vidareutbilda dig inom ramen för din tjänst
– Du utvecklas kontinuerligt genom varierande typer av projekt och tekniker
– Friskvårdsbidrag

Dina erfarenheter
– Minst tre års erfarenhet av att utveckla e-handelslösningar
– Erfarenhet av utveckling i .NET
– Erfarenhet av utveckling i Litium är meriterande
– Fullstack utvecklare
– Erfarenhet av att arbeta i agila projekt är meriterande
– Du älskar teknik

För att ansöka till tjänsten kan du använda vårt kontaktformulär under fliken jobba hos oss, eller så kontaktar du Therese på
therese@woocode.com. En enkel intresseanmälan behövs och så tar vi det därifrån.

Jobba hos oss

Är det just dig vi söker?