18 oktober, 2019

Senior systemutvecklare .NET (Remote)

Redan innan WooCode grundades fanns en tydlig vision om vilket typ av bolag man ville skapa. Fem år senare har vi passerat flera milstolpar, och nu har vi börjat accelerera!

Vår vision om det bolag vi håller på att forma är enkel – vi ska bli den självklara arbetsplatsen för systemutvecklare!

Vi har en mängd olika aktiviteter, värderingar och processer som tillsammans skapar något helt unikt för dig som systemutvecklare. På dessa fem år har vi gått från två anställda, till att idag vara 27 stycken (varav 24 är utvecklare) där vi varje dag utväxlar kunskap och erfarenheter – oavsett om det handlar om att lära sig Vue.js, Rust eller senaste .NET Core.

När du stöter på problem, är nyfiken på ny teknik eller helt enkelt har en åsikt om i vilken följd man ser Star Wars-filmerna – ja då garanterar vi att det finns flera att dela sina tankar och åsikter med.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av programmering. Som senior utvecklare hos oss på WooCode ges du utrymme för att arbeta i ett team med likasinnade. Ni stöttar och framförallt utvecklar varandra. Kompetenta teammedlemmar granskar och kommenterar din kod, och det bästa av allt är att det gör att du utvecklas.

Våra team består av passionerade projektledare, teamledare och systemutvecklare. Vi arbetar i agila projekt med hög delaktighet från våra kunder. Vi bygger skräddarsydda system från grunden men vi hjälper också våra kunder att utveckla deras befintliga system.

Har du ambitioner om att utvecklas i din roll finns det goda möjligheter till det då WooCode är ett företag i tillväxt. Det innebär att vårt behov av olika kompetenser växer inför framtiden.

Vad kan WooCode erbjuda dig!
– Du har flexibla arbetstider
– Du kan arbeta remote, helt eller delvis
– Du stöttar och får stöttning av dina kollegor i teamet
– Du arbetar agilt med delaktiga och engagerade kunder
– Du väljer själv dator, mus och tangentbord så du får det som passar dig bäst!
– Du ges utrymme för att vidareutbilda dig inom ramen för din tjänst
– Du utvecklas kontinuerligt genom varierande typer av projekt och tekniker
– Eget kontor
– Friskvårdsbidrag

Dina erfarenheter och egenskaper
– Minst fem års erfarenhet av programmering
– Erfarenhet av utveckling i .NET
– Fullstack utvecklare
– Erfarenhet av att arbeta i agila projekt är meriterande
– Du älskar teknik!

För att ansöka till tjänsten kan du använda vårt kontaktformulär under fliken jobba hos oss, eller så kontaktar du Therese på
therese@woocode.com. En enkel intresseanmälan behövs och så tar vi det därifrån.

Jobba hos oss

Är det just dig vi söker?