Tre personer som diskuterar ett projekt inom apputveckling

25 januari, 2021

E-handelsexpert

Hur ökar vi konverteringen i kassan på vår e-handel? Vad ska vi tänka på om vi ska sälja globalt i vår e-handel? Hur gör vi för att förbättra kommunikationen med våra kunder? Vad är best practise inom e-handel? Detta är vanligt förekommande frågor i våra projekt och du som söker denna tjänst ska precis som vi triggas big time av att stötta våra kunder i dessa frågor.

WooCode bygger e-handelslösningar åt våra kunder som garanterar en ökad konvertering och som håller hög standard i både kundupplevelse och service. Under drygt tre år har vi arbetat med att utveckla e-handelslösningar med Litium som plattform. Vi har byggt ett team med teknisk spetskunskap inom området och vi vill nu stärka teamet med en person som har kompletterande kompetens i att affärsutveckla e-handelslösningar.  Vi är ute efter en person som har spetskunskap och därför ska du ha varit delaktig i att driva en framgångsrik e-handel sedan tidigare.

I rollen som e-handelsexpert kommer du axla en bred roll som innehåller en mix av strategiskt och operativt arbete. Du kommer att driva och stötta våra kunder i arbetet att optimera sin e-handel. Du kommer vara högst delaktig i våra projekt genom hela processen och du kommer stötta vårt utvecklingsteam med att få en tydlig förståelse för funktionerna vi skapar åt våra kunder. Du kommer arbeta data- och affärsdrivet i våra projekt med UX/UI, valet av tredjepartstjänster, personalisering, försäljning på andra marknader och kanaler samt automatiserade processer. En nyckelroll i ett spännande företag som värderar teknisk kompetens, engagemang, agila strukturer och arbetssätt. Du är med oss på en utvecklingsresa för att leverera e-handelslösningar i världsklass. Rollen vi erbjuder är omväxlande, utmanade och ger dig möjlighet att tillsammans med oss driva WooCode framåt.

WooCode erbjuder

 • Du kommer bli en viktig medarbetare när det kommer till att påverka strategier och riktning för vår e-handelssatsning
 • Du får kontinuerligt analysera data för att driva effektiva förbättringsåtgärder  för våra kunders e-handelsprojekt
 • Du får arbeta tillsammans med våra systemutvecklare och produktägare för att implementera bra lösningar hela vägen från idé till produktion
 • Du får arbeta i agila projekt med nationellt och internationellt etablerade kunder
 • Du får utvecklas kontinuerligt genom varierande typer av projekt och tekniker
 • Du ges utrymme för att vidareutbilda dig inom ramen för din tjänst

Dina erfarenheter och egenskaper

 • Erfarenhet av Litium som e-handelsplattform är meriterande
 • Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med affärsdriven utveckling av e-handelslösningar
 • Du har en kvalificerad profil med stort fokus på kunder, samarbete och leverans.
 • Du har erfarenhet av att delta i och driva agila IT projekt och har förståelse för IT-terminologin/roller
 • Du har stort affärssinne och förståelse för kundbeteende online samt triggas av utmaningar
 • Du är lyhörd och socialt kompetent, du lyssnar på dina kollegor och på våra kunder
 • Du har goda kunskaper inom trafikdrivning, kundbeteende, konverteringsoptimering och kundanskaffning.

Ansökan

Område: Borås
Yrkesroll: E-handelsexpert
Typ av anställning: Heltid
Hemsida: www.woocode.com
Sista ansökningsdag: 20210301

Är du nyfiken på att läsa mer om hur vi arbetar med att utveckla våra e-handelslösningar kan du göra det via länken  e-handelssystem. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Sarah på sarah@woocode.com, 0702527754. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök tjänsten på www.woocode.com. Du gör en enkel intresseanmälan som du skickar in via vårt kontaktformulär. Du kommer inom kort därefter att bli kontaktad av oss.

Jobba hos oss

Är det just dig vi söker?