22 oktober, 2019

Är du vår nästa teamledare?

WooCode är bolaget som befinner sig i en stor expansionsfas. Då våra team växer med fler utvecklare, så är vi på jakt efter dig som har en stark teknisk förmåga, och samtidigt anser sig vara en person som kan leda och motivera personer att nå gemensamt satta mål.

De människor du kommer arbeta med är högst kompetenta. Din roll handlar framförallt om att strukturera, planera och föra dialog med en av WooCodes största kunder. De projekt som ligger inom ramen för kunden är tekniskt utmanande, med mycket affärslogik och många integrationer, vilket innebär att du kommer göra stor nytta för både WooCode och vår kund – samtidigt som du ständigt kommer att utvecklas både som person och i din roll.

Vi på WooCode har autonoma team där man ges stor frihet under ansvar, och det är alltså upp till dig att skapa de bästa förutsättningarna för ditt team. Du kommer således att ha väldigt stor flexibilitet i din roll, och du har stor möjlighet att påverka både inom ramen för teamet – men också i de val som görs inom ramen för dina projekt.  Du har ett socialt ansvar för teamet men det ingår inte personalansvar i din tjänst.

Som teamledare på WooCode har du det yttersta ansvaret för det viktigaste vi har, våra medarbetare och våra kundprojekt. Som teamledare är du lyhörd och du gillar att stötta och vägleda andra människor till att bli bättre och prestera på en hög nivå.

Du deltar i projektet genom alla dess faser. Tillsammans med vår teknikchef är du med och sätter den tekniska basen för de projekt vi driver. Du drivs av att leverera projekt med hög kvalitet för att tillgodose våra kunders affärsmässiga behov. Att föra dialog och stötta våra kunder tekniskt ser du som en triggande del i din vardag.

Vad kan WooCode erbjuda dig!
– Du har flexibla arbetstider
– Du stöttar och får stöttning av dina kollegor i teamet och andra teamledare
– Du arbetar agilt med delaktiga och engagerade kunder
– Du väljer själv dator, mus och tangentbord så du får det som passar dig bäst!
– Du ges utrymme för att vidareutbilda dig inom ramen för din tjänst
– Du utvecklas kontinuerligt genom varierande typer av projekt och tekniker
– Du kan växa i din roll

Dina erfarenheter och egenskaper
– Minst fem års erfarenhet av programmering
– Erfarenhet av utveckling i .NET
– Fullstack utvecklare
– Erfarenhet av att driva och utveckla IT-projekt.
– Du ska ha erfarenhet av att arbeta i projektsystem som exempelvis Jira eller Pivotal tracker
– Du har erfarenhet av att arbeta agilt.
– Du älskar teknik!

För att ansöka till tjänsten kan du använda vårt kontaktformulär under fliken jobba hos oss, eller så kontaktar du Therese på
therese@woocode.com. En enkel intresseanmälan behövs och så tar vi det därifrån.

Jobba hos oss

Är det just dig vi söker?