19 december, 2018

Effektiva tjänster och vidareutveckling för Blåkläder

E-handelslösning för Blåkläder

KUND: Blåkläder
UPPDRAG: Vidareutveckling i kundens befintliga system för VAS (value added service). Skapande av nya effektiva tjänster för att förbättra upplevelsen för Blåkläders kunder.
UTMANING: Optimering och nyskapande för kundens bästa.
LÖSNING: Ett förbättrat befintligt system med nya, moderna och effektiva tjänster.

Nytt samarbete skapar effektiva tjänster

Vår kund Blåkläder är en ledande leverantör av arbetskläder, handskar och skor på den internationella marknaden. Sedan slutet av 50-talet har Blåkläder producerat yrkeskläder och distribuerat dessa över Sverige och världen från huvudkontoret i Svenljunga utanför Borås. Deras drivkraft finner de dagligen i utmaningen att utveckla produkter som präglas av en säkrare, enklare och bekvämare arbetsdag för sina kunder. Försäljningen sker via återförsäljare eller via direktavtal med större företag genom ett eget VAS-system.

”Ska man göra nånting som ska hålla länge och tåla det mesta, så måste man tänka efter. Det räcker inte med att man väljer de bästa materialen och verktygen. Man måste tänka på helheten, samtidigt som man är petig med detaljerna. Gör man det, så gör man också ett snyggt jobb”, står det skrivet på Blåkläders hemsida. Detta citat reflekterar helt och hållet vår inställning till vårt uppdrag för dem. Genom att erbjuda ett team med gedigen kompetens inom systemutveckling hjälper vi nu bolaget att vidareutveckla systemet med nya effektiva tjänster.

Samarbete

I ett tätt samarbete med kunden Blåkläder och deras samarbetspartner Brainforest drivs projektet med nyutveckling framåt. WooCode bidrar med teknisk expertis för att hjälpa kunden att förbättra sin försäljning genom nya effektiva tjänster. Samarbetet präglas av gemensam planering, där WooCode kommer med input på lösningar och driver utveckling i back-end. Vårt mål är att öka prestandan och skapa nya förbättrade lösningar för en effektiv och stabil e-handel gentemot Blåkläders kunder.

Resultat

Ett långsiktigt samarbete med Blåkläder där vi tillsammans driver vidareutveckling av VAS-systemet framåt.

Fördelar med WooCode som leverantör

  • Teamet från WooCode har gedigen erfarenhet och kunskap inom tekniker och språk som används i systemet.
  • Kunskap inom utveckling av avancerade tjänster genererar funktionella lösningar i backend.
  • Ett agilt arbetssätt som underlättar för ett gott samarbete fler parter emellan.
  • Visionen om att göra livet enklare för människor genom effektiva och intelligenta lösningar driver oss att skapa stabila lösningar för kunden.

Länkar

Läs mer om Blåkläder

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?