Cases

Kundcase vi är extra stolta över!

Det planeras och struktureras. Det görs utredningar och tas strategiska beslut. Det sätts mål och milestones. Det följs upp och förbättras. Problem uppstår och problem löses. System utvecklas – och framför allt så kodas det. Så rullar vi på, vidare in i framtiden. Vi på WooCode skapar grymma, stabila system och integrationer som våra kunder får nytta av, på riktigt. Här bjuder vi på några av våra mest väloljade projekt!

Modexa

Systemet för orderläggning syftar till att underlätta för montören ute på plats i lägenheterna. Det är ett webbaserat system där montören fyller i mätdata, oftast från någon typ av surfplatta. När mätningarna är gjorda genereras en order som hamnar hos Modexa för tillverkning. Systemet är integrerat med affärssystemet och skapar det underlag som behövs för fakturering, leverans och tillverkning.

Läs mer

Blåkläder

WooCode bidrar med teknisk expertis för att hjälpa Blåkläder att förbättra sin försäljning genom nya effektiva tjänster. Samarbetet präglas av gemensam planering, där WooCode kommer med input på lösningar och driver utveckling i back-end. Vårt mål är att öka prestandan och skapa nya förbättrade lösningar för en effektiv och stabil e-handel gentemot Blåkläders kunder.

Läs mer

Pulsen

WooCode har levererat en mobilapp till Pulsen Omsorg som används för dokumentation inom kommunal socialtjänst. Med appen kan användare skriva anteckningar och läsa social dokumentation på plats hos brukaren. Appen tillhandahåller också en avancerad autentiseringslösning anpassad efter lag- och säkerhetskrav.

Läs mer

Hökerum Bygg

Projektet grundade sig i att utveckla ett systemstöd i arbetet för Hökerum Bygg. IT-stödet skulle andas modern teknik och åstadkomma en bra användarupplevelse. Det skulle vara enkelt att använda och underlätta arbetet i samband med beställningar av tillval för lägenheter köpta av Hökerum Byggs kunder.

Läs mer

Rudholm & Haak

Det molnbaserade system vi utvecklat har ett användarvänligt gränssnitt som säkerställer enkel hantering och minimal risk för fel vid design av etiketter. Det tar emot beställningar i realtid från både inloggade användare och externa system. Vidare kan kunderna se det exakta resultatet innan de beställer samt var i ett flöde en beställning befinner sig. Systemet hanterar en mängd variabler som översättning av språk och rätt val av symboler beroende på språkområden och marknaders olika lagkrav.

Läs mer

Kontakt

Jag vill att ni kontaktar mig