Cases

Kundcase vi är extra stolta över!

Det planeras och struktureras. Det görs utredningar och tas strategiska beslut. Det sätts mål och milestones. Det följs upp och förbättras. Problem uppstår och problem löses. System utvecklas – och framför allt så kodas det. Så rullar vi på, vidare in i framtiden. Vi på WooCode skapar grymma, stabila system och integrationer som våra kunder får nytta av, på riktigt. Här bjuder vi på några av våra mest väloljade projekt!

Eleiko

Eleiko hade bestämt sig för att utöka sin försäljning via en ny e-handelsplattform inriktad mot konsumentmarknaden, och kom i kontakt med WooCode. Inom loppet av fyra månader, i en accelererad releaseplan, lanserade vi Eleikos nya e-handelssystem globalt.

Läs mer

Blåkläder

WooCode bidrar med teknisk expertis för att hjälpa Blåkläder att förbättra sin försäljning genom nya effektiva tjänster. Samarbetet präglas av gemensam planering, där WooCode kommer med input på lösningar och driver systemutveckling i back-end. Vårt mål är att öka prestandan och skapa nya förbättrade lösningar för en effektiv och stabil e-handel gentemot Blåkläders kunder.

Läs mer

Planter

WooCode fick förtroendet att tillsammans med det nya startupbolaget Planter ta fram vad som skulle bli deras helt nya digitala tjänst. Resultatet blev en väl mottagen applikation framtagen genom ett agilt och nära samarbete med kunden där fokus legat på kontinuerliga leveranser i beprövad teknik.

Läs mer

Luminator

Luminator stod inför utmaningen att hitta tillräckligt med resurser för systemutveckling efter att ha tagit beslut om att satsa på nya applikationer inom sin verksamhet. WooCode kunde bidra med hjälp i form av ett flexibelt utvecklingsteam, och resultatet blev en långvarig och lyckad relation.

Läs mer

Hökerum Bygg

Tillsammans med kunden byggde vi en skräddarsydd webbaserad applikation som gör det möjligt att på ett effektivt sätt hantera kundbeställningar för Hökerum Byggs objekt, följa enskilda projekt och planera för inköp. Systemet blev även till en beställningsportal för Hökerum Byggs kunder där de kan välja tillval till den lägenhet som köpts.

Läs mer

Modexa

Systemet för orderläggning syftar till att underlätta för montören ute på plats i lägenheterna. Det är ett webbaserat system där montören fyller i mätdata, oftast från någon typ av surfplatta. När mätningarna är gjorda genereras en order som hamnar hos Modexa för tillverkning. Systemet är integrerat med affärssystemet och skapar det underlag som behövs för fakturering, leverans och tillverkning.

Läs mer

Rudholm & Haak

Rudholm & Haak ville utöka sin verksamhet med ett nytt affärsområde och kom till WooCode för hjälp med den digitala affärsutvecklingen. Tillsammans har vi skapat en skräddarsydd lösning som hjälper kunden med ordermottagning, produktion samt även slutkund då de med lätthet integrerar deras befintliga lösningar mot det nya Care Labels-systemet.

Läs mer

Pulsen

WooCode tog fram en mobilapplikation till Pulsen Omsorg som används för dokumentation inom kommunal socialtjänst. Med appen kan användare skriva anteckningar och läsa social dokumentation på plats hos brukaren. Appen tillhandahåller också en avancerad autentiseringslösning anpassad efter lag- och säkerhetskrav.

Läs mer

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?