SYSTEMUTVECKLARE

Vi älskar programmering!

Vår passion är att hjälpa våra kunder att snabbare nå sina mål genom vårt hantverk, programmering. Att vara en del av vårt professionella team innebär att du dagligen omger dig med en kärlek för teknik. Du kommer till en arbetsplats med högt i tak, stor frihet och kall Cola Zero. Gänget bakom WooCodes dörrar är pålitliga, transparenta och passionerade.

WooCode-andan består av ett särskilt DNA. Det viktiga är inte hur många vi är och vad vi omsätter. Det väsentliga för oss är vad vi bygger, hur vi bygger det och vem som bygger det. Vi träffar helst grymma utvecklare som brinner för teknik och som älskar att koda och växer i takt med att vi hittar dem. Vi tänjer ständigt på våra mål i vår strävan att bli bäst och ännu vassare på det vi gör.

Se vilka lediga jobb som finns hos oss.

SUNT FÖRNUFT

WooCodes viktigaste policy

”Träna dig själv på att värdera situationer och våga delta i att ta beslut, stora som små. Utmana dig själv för att bli bättre och nyttja möjligheten till att styra dig själv på bästa sätt för att nå dina egna och företagets gemensamma mål.”

Jobba hos WooCode

Lediga jobb

SUGEN PÅ ATT JOBBA PÅ WOOCODE?

Snacka med Therese!

Vi är ständigt på jakt efter passionerade systemutvecklare. Vare sig du pluggar eller har erfarenhet inom systemutveckling är du alltid välkommen att kontakta Therese. Ring henne eller skicka in en spontanansökan nedan så berättar vi gärna mer om WooCode och svarar på dina frågor.

0733 402074

Jobba hos oss

Är det just dig vi söker?