Tjänster

Skräddarsydda applikationer

Vår allra största passion på WooCode är att bygga moderna och innovativa skräddarsydda applikationer. Digitalisering handlar för oss om att ta fram nya smarta system som leder till större konkurrenskraft, minskade kostnader och bättre samarbete mellan personal, kunder och leverantörer. Vi är experter på att förstå våra kunders behov och utveckla kundens affär. Till vår hjälp har vi vår tekniska expertis och långa erfarenhet inom skräddarsydd IT. Vi är med i hela processen från tankar och idéer till genomförande och slutligen drift och support.

Vi brinner för systemutveckling och tekniska lösningar vilket gör oss till en stark partner där inga utmaningar är för svåra.

Webbapplikation

Många av de system vi bygger är baserade på webbteknik. En applikation byggd för webben har många fördelar vilket gör att de flesta skräddarsydda applikationer som implementeras idag är byggda för molnet. Vi jobbar i olika tekniker och anpassar alltid lösningen efter kundens behov. I grunden har vi dock en platform vi utvecklat själva som vi utgår från när vi tar fram våra system. Platformen sparar resurser som istället kan användas till att fokusera på de funktioner som ger störst kundnytta.

Fokus för oss när vi utvecklar våra lösningar är att bygga på solid teknisk grund med hög säkerhet och prestanda, och där innovation och nytänkande tar våra kunder till nästa nivå.

Mobilapplikation

Vi har även gedigen erfarenhet av att utveckla skalbara och innovativa mobilapplikationer. En mobilapp kan vara ett bra komplement till ett existerande system, eller tjäna som en helt ny produkt som man ebjuder sina anställda eller partners i strävan efter att kontinuerligt leverera en bra upplevelse. Vi bygger mobilapplikationer i alla platformar inklusive iOS och Android och tar fram både avancerade och enklare appar, helt styrt av kundens behov.

Läs mer nedan om några case som vi är extra stolta över.

TJÄNSTER

Exempel på case

Rudholm & Haak

Det molnbaserade system vi utvecklat har ett användarvänligt gränssnitt som säkerställer enkel hantering och minimal risk för fel vid design av etiketter. Det tar emot beställningar i realtid från både inloggade användare och externa system. Vidare kan kunderna se det exakta resultatet innan de beställer samt var i ett flöde en beställning befinner sig. Systemet hanterar en mängd variabler som översättning av språk och rätt val av symboler beroende på språkområden och marknaders olika lagkrav.

Läs mer

Hökerum Bygg

Projektet grundade sig i att utveckla ett systemstöd i arbetet för Hökerum Bygg. IT-stödet skulle andas modern teknik och åstadkomma en bra användarupplevelse. Det skulle vara enkelt att använda och underlätta arbetet i samband med beställningar av tillval för lägenheter köpta av Hökerum Byggs kunder.

Läs mer

Kontakt

Jag vill att ni kontaktar mig