Woominar 23 maj 2019

6 maj, 2019

Woominar – Funktionell programmering inom F# och Elm

Välkommen till tech-seminarie på WooCode!

Nu är det återigen dags för oss på WooCode att välkomna Dig till ett Woominar. Denna gången har vi bjudit in Mikael Tönnberg för att berätta mer om funktionell programmering i F# och Elm.

Hur skiljer sig funktionell och objektorienterad programmering åt? Vad är myt och vad är sant? Hur kan funktionell programmering användas som ett verktyg för att förbättra kommunikationen – även utanför utvecklingsavdelningen? Hur kan funktionell programmering öka kvalitén med mindre tester? Vilka fallgropar finns med funktionell programmering? Hur bidrar funktionell programmering till att utvecklaren får och bibehåller kontrollen? Mikael Tönnberg kommer med exempel i F# och Elm visa hur grundläggande funktionell programmering tillämpas som bäst.

Mer om Mikael Tönnberg, CTO CarbonCloud

Mikael har sedan 2010 jobbat i bolag som levererar SaaS-produkter. Mikael har haft olika roller som grundare och CTO, styrelseledamot och utvecklingschef. Framförallt har han blivit utsedd till en av Sveriges främsta webbentreprenörer. Han är aktiv inom olika communityn och har under många år arbetat aktivt med att sprida kunskap om affärsdriven teknisk utveckling, funktionell programmering och egenskapsbaserad automattestning.

Datum: 23 maj
Tid: 17:30 Mingel med tilltugg (meddela allergier)
18.00-19.00 Föredrag
19.00-20.00 Mingel
Anmälan: via meetup

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?