GoogleCloudPartner

2 oktober, 2020

WooCode väljer Google Cloud som långsiktig partner

WooCode stärker sitt erbjudande inom drift- och supporttjänster genom ett nytt partnerskap med Google Cloud. Partnerskapet innebär en kvalitetsstämpel från Google samtidigt som WooCode befäster sin relation med, och satsning på, ett starkt och innovativt bolag inom IT-infrastuktur.

WooCode har under årens lopp utfört projekt inom alla de större internationella drifts- och infrastrukturleverantörerna som finns på marknaden. Det har utförts projekt inom Amazons AWS, Microsofts Azure och även Google Cloud. Nu väljer WooCode att stärka sitt samarbete med en av dessa plattformar, Google Cloud. För WooCode innebär det nya partnerskapet ett fokus där personalen utbildas, certifieras och där en djupare kompetens byggs utifrån ett långsiktigt tänk. Processen har pågått under ett antal år utifrån att alla WooCodes egna driftstjänster utgått från Google Cloud. Det officiella partnerskapet innebär en utveckling i detta.

Samarbetet innebär att våra kunder framåt kan dra nytta av en än mer effektiv organisation som behärskar alla de driftstjänster som finns inom ramen för Google Cloud. Det innebär också tillgång till innovativa lösningar inom hosting, nätverk, databaser och övervakning för att bara nämna några områden. Fortsatt framåt fortsätter WooCode satsningen genom att kontinuerligt certifiera personal inom de olika specialistområden som finns inom Google Cloud-plattformen.

Teknikchef Christoffer Bredberg kommenterar:

Detta är ett stort steg för WooCode som krävt en helhjärtad insats från organisationen. Det är ett kvitto på vår styrka inom och fortsatta satsning på drifts- och supporttjänster. För oss har det alltid varit viktigt att ta hand om våra kunders digitala satsningar även efter lansering, och detta blir nästa steg i vår ständiga förbättringsresa. Vi ser fram emot en fortsatt bra samverkan med Google och hoppas att vi kan hjälpa våra kunder växa och lyckas via de innovativa infrastrukturtjänster som detta partnerskap möjliggör.

Vill du veta mer om hur vi hjälper våra kunder med drift och support efter en digital lansering? Läs mer om vårt koncept “Drift, support och underhåll”.

Läs mer om vår partnerstatus på Google Cloud Partner Directory.

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?