WooCode älskar ICA Sverige

22 januari, 2019

WooCode stöttar ICA Sverige med teknisk kompetens

Den del av WooCodes verksamhet som grundar sig i att backa upp med teknisk kompetens växer sig starkare genom ett nytt avtal med en stabil spelare på den nationella marknaden. Idag kan vi äntligen stolt presentera vår nya samarbetspartner – ICA Sverige!

I tillägg till vår flaggskeppsprodukt Skräddarsydda applikationer anpassade efter din verksamhet – jobbar vi även med att dela med oss av vår tekniska kompetens till bolag med egna utvecklingsavdelningar. Vi kallar det Flexibla systemutvecklingsteam. Genom att sätta samman rätt team från vårt grymma gäng av systemutvecklare, kan vi erbjuda stöttning och spetskompetens till våra kunder. Ett samarbete med WooCode innebär tillgång till ett team med gedigen teknisk kompetens dedikerat till att lösa era tekniska behov.

Vår nya samarbetspartner ICA Sverige befinner sig just nu mitt i en omfattande och spännande digitaliserigsresa. Arbetet drivs framåt av avdelningen VUIT (verksamhetsutveckling och IT). Avdelningen, som finns i Borås, ingår i ett större nationellt sammanhang som tillsammans levererar IT-tjänster till ICA Sveriges marknadsavdelning. Syftet är att tillsammans med slutanvändarna av ICA Sveriges samtliga digitala tjänster förverkliga tekniska lösningar på dagens och morgondagens utmaningar.

Vi på WooCode ser på uppdraget för ICA Sverige som ett början på ett långsiktigt samarbete. Redan i början på sommaren startade vår teamledare Petter igång projektet genom att sätta sig in i kundens verksamhet. Till en början lägger han stor vikt vid att lära känna ICA Sveriges processer och behov, för att sedan ta hjälp av ytterligare systemutvecklare i sitt team. Vi ser goda möjligheter till ett gott samarbete då både vår, liksom kundens, verksamhet förhåller sig till en agil arbetsprocess. Genom löpande avstämningar i korta sprintar ser vi fram emot att hjälpa ICA Sverige framåt i dess digitala resa. Vi delar med glädje med oss av vår tekniska kompetens och vårt brinnande engagemang!

Information om ICA Gruppen

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?