Se upp Skövde med karta på en iPad

3 mars, 2020

WooCode öppnar kontor i Skövde!

Vi vill växa med de bästa utvecklarna och för att optimera vår möjlighet att göra det vill vi växa på fler orter än Borås framåt. I sann WooCode-anda väljer vi att öppna “hubbar” på andra orter och Skövde blir startskottet. Med dessa hubbar får våra utvecklare som inte är placerade här i Borås möjligheten att ändå känna att dom är en del utav WooCode då de inreds med sann WooCode feeling. Att visionen och kulturen behålls känns viktig då det är en stor del utav oss som företag, samtidigt som fördelarna med att finnas på ett coworking space som Science Park Skövde gör detta till ett spännande och givande steg.

I Science Park Skövde har dom precis som oss teknik och utveckling som största kärlek. Dom medverkar i nationella inkubatorprogrammet sedan 2003 och har som strategi att bygga en hållbar innovationsmiljö för företagen i parken. Skövde har blivit en hotspot för teknik, mycket tack vare att det samlade temat för högskolan i Skövde är digitalisering för hållbar utveckling. Deras institution för informationsteknologi lockar även det många studenter med ett brinnande IT-intresse.

Vi vill finnas där vi ser möjligheter och ser Skövde som en stark marknad där vi får chansen att etablera oss samt möjligheten att expandera och fortsatt ligga i framkant såväl tekniskt som marknadsmässigt.

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?