Webbapplikationern Planter med skärmbild

8 december, 2018

WooCode och Beyond Communication samarbetar i projektet Planter

Planter är ett samarbete mellan Sveplant och QDEC. Sveplant ägs av 32 svenska plantskolor och har sedan 2004 utvecklat och erbjudit branschanpassade lösningar för den gröna handeln. Söka bland växter, planera och projektera trädgårdar och landskap, det är vad Planter kommer erbjuda sina kunder i framtiden. Planter är ett projektverktyg som ska vara anpassat för de som arbetar professionellt och i systemet kommer det finnas växter för svenska utemiljöer samlade på ett ställe.

Applikationen bygger på tekniken ASP.NET Core, arkitekturmönstret MVC med Razor-vyer, en PostgreSQL-databas bakom och Elasticsearch för snabba sökningar. Systemet kommer bestå av en databas med tusentals växter för kunden att söka på så sökfunktionen för systemet är anpassat för blixtsnabb prestanda med flertalet olika sökkategorier.

Planter är ett bra exempel på hur ett samarbetsprojekt som WooCode deltar i kan se ut. Vi berikar projektet med olika kompetenser för att få en helhet där vi tar systemet från idé till verklighet tillsammans. WooCodes främsta uppgift är arkitektur, systemutveckling, front end utveckling, teknisk projektledning produktutveckling. Beyond Communication står för idé, design och struktur av systemet samt hemsidan och Planter deltar med kompetens utifrån branschens perspektiv för att få alla olika delar att falla på plats. Inom ramen för projektet har vi ett nära samarbete mellan företagsgränserna med kontinuerliga avstämningar och uppföljningar.

Programmering är vår passion på WooCode så vi trivs jättebra med detta upplägget. Det är så roligt när vi företag i Borås kan hitta goda samarbeten; webbyrån WooCode kan jobba nära reklambyrån Beyond och tillsammans levererar vi ett högt värde för kunden.

Vi på WooCode är taggade för fortsättningen av projektet och ser fram emot att följa utvecklingen av systemet efter att systemet lanseras våren 2019.

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?