En skivstångsvikt från Eleiko med meddelandet välkommen

28 februari, 2020

WooCode hjälper Eleiko med ny webbshop i Litium

Eleiko, som är känt för att tillverka och sälja tyngdlyftningsutrustning i världsklass storsatsar på digital handel genom att bygga ny webbshop. De allra flesta som klivit in på ett gym har troligtvis kommit i kontakt med Eleikos produkter, då man finner deras stänger, hantlar, viktskivor och övriga produkter på allt från de större gymmen så som SATS till de mindre lokala gymkedjorna. Eleiko har även gjort sig kända genom att ha varit en del av hela fem olympiska spel, och har även det ärofyllda uppdraget att utbilda bland annat US Navy inom träning och hälsa.

Eleiko som ställer höga krav på sin egna organisation och produktutveckling, har tagit beslut om att implementera e-handelsplattformen Litium för deras framtida webbshop. WooCode som certifierad Litiumpartner har fått förtroendet att stötta och vara en viktig del av implementationen och utvecklingen av plattformen. Vårt uppdrag går ut på att hjälpa till med både arkitektur, uppsättning och anpassning av Litium PIM samt stötta Eleikos team i frontend.

WooCode jobbar tätt ihop med Eleikos team, och tillsammans skapar vi förutsättningar för Eleiko att stärka relationen med befintliga kunder, samtidigt som vi ökar deras möjligheter att få nya kunder och bredda sitt erbjudande inom ramen för nya affärsområden och marknader. Det starka samarbetet mellan WooCode och Eleiko bygger till mångt och mycket på gemensamma värderingar, där både WooCode och Eleiko har fokus på innovation, och ett engagemang för kvalitet och prestanda där man jobbar för att göra människor starkare.

Eleiko

Eleiko har höjt standarden för tyngdlyftningsutrustning sedan 1963 då dom gjorde storslagen entré på världsscenen. Med certifiering från de styrande organen inom tre styrkesporter har dom sedan 1969 utrustat mer än 40 världsmästerskap och haft den stora äran att vara del utav hela 5 olympiska spel.

”Styrka är väsentligt för oss. Det är vår passion, vårt expertområde, arv och framtid”

Framtiden för den nya webbshoppen

Målet för Eleiko är att fortsätta utvecklas och hjälpa folk känna sig starkare. Och vårt mål är att hjälpa till på vägen. Eleiko kommer fortsätt ta del utav vår spetskompetens vad gäller teknik, innovation och implementationen av en modern webbshop. WooCode ser detta som ett nytt spännande uppdrag, där vi tillsammans med Eleiko kan bidra till en starkare värld.

Fitnessjätte lanserar ny e-handel: ”Målet är en global plattform”

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?