Logga Fastighetsägarna

17 april, 2020

WooCode bygger digital tjänst åt Fastighetsägarna

Med start från april kan vi stolt välkomna Fastighetsägarna som ny kund till WooCode, ett spännande projekt vi verkligen ser fram emot att driva tillsammans med Fastighetsägarna Sverige. WooCode kommer bidra med teknisk expertis och utveckla förutsättningar för Fastighetsägarna att stärka sin applikation och ta än mer plats på den svenska fastighetsmarknaden. Projektet går ut på att jobba med tjänsten Fastighetsägarna Dokument, en digital tjänst som hanteras av Fastighetsägarna och som används av deras kunder. Vi kommer att bygga om systemet för att tillgodose dagens såväl som framtidens målsättningar.

Fastighetsägarna Dokument kommer att byggas i en modern och välbeprövad teknikstack som är helt och hållet baserad på open source-tekniker och ramverk. Som frontend har vi valt det javascript-baserade MVVM-ramverket Vue.js, vilket tillåter oss att skapa en kraftig webbapp med sömlös användarupplevelse. Som backend har vi valt senaste versionen av .NET Core som effektiviserar programmeringen och bidrar med färdiga funktioner för prestanda och säkerhet. .NET Core är Microsofts senaste ramverk för webbutveckling och är byggt för framtidens webbappar. Microsofts ramverk tillåter oss att bygga robusta API:er anpassade både för vår egen webbapplikation och för de tredjepartssystem som skall integreras mot tjänsten. Allt detta vilar sedan på den senaste versionen av PostgreSQL som är den databas vi valt för projektet. Valet föll på PostgreSQL i och med att det är en snabb, skalbar och relativt lättviktig relationsdatabas med stöd för ACID-transaktioner och SQL.

Fastighetsägarna

Med cirka 15 000 fastighetsföretag och bostadsrättsföreningar som kunder är Fastighetsägarna en rikstäckande branschorganisation som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Styrkan i deras storlek gör det möjligt att driva övergripande och viktiga frågor gällande fastighetsbranschen på flertalet nivåer.
Deras långa erfarenhet av fastighetsbranschen gör att dom sitter på en gedigen kunskapsbank och har ett driv att fortsatt jobba så att fastighetsföretagarna får mer utrymme eftersom de är oerhört viktiga ur ett samhällsperspektiv. Tillsammans med sina kunder skapar Fastighetsägarna förutsättningar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad.

Framtid

Detta projekt kommer sträcka sig över en längre tid då vi på WooCode har helhetsansvar för systemutvecklingen av tjänsten. Vi kommer även att tillhandahålla drift, support och underhåll för att säkerställa att tjänsten ligger i framkant och att Fastighetsägarna med deras kunder får en upplevelse i toppklass när de nyttjar tjänsten de kommande åren.

https://www.fastighetsagarna.se/dokument/

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?