Systemutveckling för vår kund Wideco

29 mars, 2019

Wideco väljer WooCode för vidareutveckling av produkten xTool

Samarbetet är redan igång och WooCode gör just nu en initial insats där vi ger Widecos webblösning ett tekniskt lyft samt verkställer en ny, fräsch och modern design som har tagits fram av vår samarbetspartner Manic Studios.

Det tekniska lyftet handlar om att säkerställa att lösningens tekniska uppbyggnad klarar av de krav som kommer att ställas framåt då systemet ska vidareutvecklas och ny funktionalitet ska byggas till. I detta uppdrag använder WooCode flera tekniker för att bygga till en robust och stabil grund för lösningen, med fokus på hållbarhet och prestanda. I backend används Node.js och Express.js, i frontend används Vue.js, TypeScript och Bootstrap 4. Framåt har Wideco som ambition att utöka sitt webbaserade dashboardsystem och att berika desktopapplikationen med ytterligare funktionalitet.

Wideco

Wideco erbjuder bevakningssystem till företag som bedriver anläggningar kopplade till värme-, kyl- eller vattenteknik. Dessa produkter bidrar till minskad förlust då läckage kan upptäckas och åtgärdas tidigt.

Systemet xTool har utvecklats av Wideco och innefattar både en desktopapplikation och ett webbgränssnitt där kunder kan förvalta bevakningsutrustningar som Wideco har tillhandahållit. Webbgränssnittet är en dashbord som ger möjligheten till att snabbt och enkelt granska anläggningen, upptäcka problem och ta del av information som samlats in från bevakningssensorerna.

Framtid

WooCode är experter på att hjälpa företag göra framsteg genom att införa, underhålla och vidareutveckla effektiva IT-stödsystem i sina verksamheter. WooCode och Wideco har sedan flera månader haft ett spännande och produktivt samarbete vilket vi ser som början på en långsiktig och spännande resa.

Läs med om Wideco som företag
Läs mer om verktyget xTool

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?