Gazellx3

23 oktober, 2020

We’re amazing at being humble – Gasellföretag 2020

“Det är med stor glädje vi vill meddela att ditt företag uppfyller alla högt ställda krav på ett Gasellföretag! Vi på Dagens Industri tycker att det gör dig till en av Sveriges hjältar. Du har byggt ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag. Du skapar jobb för människor, du driver tillväxt för Sverige och inspirerar andra att följa i dina fotspår. Stort grattis!”

Som rubriken antyder så är vi ödmjuka, men tacksamma och otroligt stolta. Detta är tredje året i rad vi tar emot priset som Gasellföretag, det är inte bara smickrande utan också ett tecken på att vi fortsätter möta det mål vi sätter upp. Det är alltid roligt att få en chans att sätta upp ballonger och fira allt hårt arbete som vi lagt ner under året och ett speciellt tack vill vi rikta till följande;

Våra medarbetare

Vi har förmånen att ha de bästa medarbetare man kan hitta. De har kompetens, passion och teknik i hjärtat som går ända ut i fingerspetsarna, utan dom hade detta inte varit möjligt. De visar en vilja att vara bäst och samtidigt leverera de smidigaste lösningarna, skräddarsydda efter varje kunds olika behov. Vi glömmer självklart inte vårat gäng på Woonderland som alltid lyckas sätta pricken över i:et. De lyckas ständigt utmanar sig själva, finnas för varandra och lyfta bolaget till nya nivåer för varje år som går. De bevisar också att om man jobbar med det man älskar kan man gå hur långt som helst.

Våra kunder

Förtroendet vi får, med varje kod sträng som vi skriver, är ett kvitto på den kvalitet vi levererar. Tack vare våra kunder får vi möjligheten att växa, ligga på en teknisk framkant och dessutom bidra till digitaliseringen av Sverige och dess företag. Att vi får hjälpa er och vara en strategisk partner inom IT för er är ett viktigt led i vår utveckling.

Innovationen skapar vi tillsammans, och det resulterar i de tre sakerna som står i utmärkelsen – jobb, tillväxt och inspiration.
Vi vill fortsätta med detta, och växa oss ännu starkare tillsammans med våra medarbetare, partners, kunder och framtida kunder. På måndag ska vi fortsätta med vårt hårda jobb för att driva WooCode framåt – men idag firar vi och är fantastiskt ödmjukt stolta över vad vi har åstadkommit.

 

 

 

 

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?