Therese Bengtsson

13 augusti, 2019

Therese Bengtsson blir ny VD på WooCode

Johan Sakbas och Kristoffer Schroeder startade WooCode tillsammans för drygt fem år sedan. Sedan start har Johan verkat som VD i bolaget och kommer framöver ta sig an en annan roll i bolaget. Han skriver om sin nya tjänst:

Jag och Kristoffer har under dryga fem år byggt upp WooCode till att bli ett företag vi känner stor glädje över. Vi är grymt stolta över vårt skarpa gäng och de resultat vi kontinuerligt presterar åt våra kunder.

Vi har nu nått en storlek där vi behöver dela upp ansvaret inom bolaget för att fortsatt kunna hålla samma styrka och utveckling. Vi förstärker därför med en VD som kan ta vidare bolaget utifrån det exekutiva och operativa perspektivet. Detta så att jag kan lägga mer fokus på vad som komma skall. Utöver att prata med våra kunder och skapa nya affärer brinner både jag och Kristoffer extra för WooCodes vision, kultur och för de tjänster och produkter vi ska erbjuda våra kunder i framtiden.

Därför känner jag mig både spänd och förväntansfull när jag lämnar över VD-tjänsten till Therese Bengtsson. Therese har alla de egenskaper som krävs för att ta något bra och göra det både större och bättre.

Jag och Kristoffer kommer lägga all vår tid och energi på att se till att vi på WooCode fortsatt uppfyller vårt syfte, och att vi gör det på vårt alldeles egna sätt.

Therese kommenterar om att bli VD på WooCode:

Att fortsätta min resa här på WooCode som VD är jag självklart super taggad inför. Under mina tre år i organisationen har jag kommit att brinna för WooCode och det vi skapar för våra kunder. Tillsammans med alla grymma medarbetare ska vi sätta nya mål och riktlinjer som gör att WooCode och vi som arbetar här fortsätter att utvecklas och når nya höjder.

Siktet är mot framtiden!

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?