Staples-logo

26 januari, 2021

Staples tar nya marknadsandelar med WooCode som leverantör

Nu kan vi äntligen välkomna Staples som ny kund! Under det senaste månaderna har vi gjort en spännande och omfattande förstudie för att påbörja ett tekniskt utmanande och otroligt roligt projekt. Målet är att med en ny teknisk lösning möjliggöra en ökad försäljning via Staples e-handelslösning. Exakt vad det är vi bygger håller vi för oss själva ett tag. Men det vi kan säga är att det vi bygger kommer innebära ett stort lyft, och förhoppningsvis en markant ökning i omsättningen Staples har på en del av sitt sortiment.

Precis som Staples själva säger “Be the leading solution provider for workspaces´s of today and tomorrow” så kommer vi bygga en stabil grund för deras möjlighet att fortsätta vara en ledande leverantör, på toppen, idag så väl som imorgon.

Staples

Staples Solutions är marknadens ledande leverantörer av produkter, lösningar och tjänster för dagens- och morgondagens arbetsplatser, t.ex. kontor, städ & hygien, kök & servering, skola & förskola, förpackningsmaterial, sjukvård & omsorg, IT- tillbehör och Profil/branding,
Staples kunder finns i alla storlekar, från offentliga verksamheter, stora privata företag och organisationer till småföretag och privatpersoner. Staples Sverige och Danmark har ca 400 anställda och har sitt huvudkontor i Borås, ett toppmodernt lager i Växjö och säljkontor i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Projektet

Det här projektet har inneburit ett tajt samarbete mellan WooCode och Staples. Här bistår vi med ett korsfunktionellt team av olika spetskompetenser, bland annat med systemutveckling, projektledning och UX/design. Den innovativa tekniska lösningen är något vi stolt kommer att lansera under våren 2021.

För backend har vi valt .NET 5, som nyligen släppts. .NET 5 kommer att levererar den säkerhet och prestanda projektet kräver. I frontend väljer vi kraftfulla Vue.js, medans databas hanteringen kommer bestå av en kombination mellan Entity framework och MSSQL. Driften kommer att köras i Azure med hjälp av Kubernetes.

Framtiden

Vi tror starkt på att detta kommer lyfta Staples försäljningsmöjligheter och bidra med en positiv utveckling för hela företaget . Med kunden ständigt i fokus jobbar vi därför fullskaligt med att anpassa den nya funktionen till Staples såväl som slutkund. Ett spännande uppdrag för oss här på WooCode som vi hoppas leder till fler nytänkande projekt i framtiden.
Så håll utkik på Staples hemsida för att bli först med att veta

För att läsa om fler spännande projekt vi jobbat med här på WooCode kolla in våra kundcase.

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?