5 mars, 2021

Posteruppstickaren väljer WooCode

Posterton är den nya och heta uppstickaren som väljer att utmana branschkollegor genom att erbjuda unika- och högkvalitativa posters och ramar. WooCode har fått förtroendet att med hjälp av den kraftfulla e-handelsplattformen Litium utveckla och lansera en e-handel med fokus på global försäljning och med hög lokal närvaro.

När Posterton stod inför valet och kvalet mellan e-handelsplattform och partner, så landade valet på WooCode och Litium. En av många anledningar till varför Litium var det självklara alternativet är plattformens sammansättning där man får tillgång till CMS, PIM och OMS vilket skapar stor effektivitet kopplat till Postertons ambitioner. En annan faktor som var en viktig del av beslutet var att Posterton hade som ett krav att det skulle vara enkelt att skala den digitala affären på många olika marknader och fortsatt vara relevant lokalt.

Anledningen till varför man valde WooCode är på grund av att WooCode specialiserat sig på Litium som plattform, och har därför en organisation med djup och bred kompetens inom ramen för plattformen. WooCode har även hjälpt andra kunder att skala deras affär på den globala marknaden, och har utifrån den erfarenheten kunnat vara vägledande i projektet.

Med andra ord kunde både Litium och WooCode bocka av samtliga rutor i Postertons tuffa – men rättvisa kravställning vad gäller partner och plattform.

Med det sagt kan vi ödmjukt tacka för förtroendet, och idag presentera en modern, kraftfull och skalbar e-handel tillsammans med Posterton och Litium.

Posterton

Posterton satsar nu på att bli nästa e-handelsraket och består av ett handplockat team där alla är specialister inom respektive område. Förutom sina arbetsroller har de en viktig sak gemensam, och det är att alla brinner för design och uttryck. Det som utmärker Posterton är deras exklusiva koncept där man lägger ett stort fokus på unika kollektioner med utvalda profiler som utmärker sig inom både musik, konst och andra kreativa områden. Det som särskiljer Posterton från andra liknande aktörer är att man utöver unika kollektioner också levererar högsta kvalitet i form av posters, ramar och service.

Postertons kommunikation är enkel och rak – Posterton vill bidra till att skapa inspirerande och kreativa hem med design i fokus.

Framtiden

Nu när den första versionen av Postertons hemsida är uppe, kommer vi fortsätta att vidareutveckla e-handeln för att optimera köpupplevelsen för kund. Med utgångspunkt i kundresan kommer vidareutvecklingen att ske i form av främst UX-anpassningar samt affärskritiska funktioner för cross sell och up sell.

Fokus framåt kommer att ligga i expansion och etablering på nya marknader. Detta genom att fortsatt vara relevant med både produkter, innehåll och betallösningar för framtida marknader.

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?