Di Gasell med tigerränder

8 december, 2018

WooCode utses till Gasellföretag 2018

Nu är det klart vilka företag i Sverige som blivit utsedda till gasellföretag av Dagens Industri och IT-företaget WooCode blev ett av dem.

“Otroligt hedrande och kul att se att hårt arbete lönar sig och att vi konstant fortsätter att utvecklas som företag” säger Johan Sakbas och Kristoffer Schroeder som startade WooCode för drygt fem år sedan. “Vi är självklart väldigt stolta över detta och det blir en extra kick i att fortsätta den resa vi påbörjat med vårt företag. Det som gör oss extra stolta är att vi sätter Borås på IT-kartan än mer än tidigare och visar att även vår stad har det driv och den kompetens som krävs för att innovera och utveckla framtidens affärer.”

Dagens Industri utser de snabbast växande företagen i Sverige varje år. Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder menar Dagens Industri. Därför ser de det som deras uppgift att hylla och lyfta fram dessa hjältar runt om i landet och gör det genom att i åtta orter tillägna en galakväll i deras ära.

WooCode kommer delta på galan i Göteborg. Alla våra anställda kommer vara där så att vi tillsammans får möjlighet att fira resultatet av det arbete vi genomfört.

För att utses till gasellföretag måste vi som företag uppnå följande kriterier:

  • En omsättning som överstiger 10 miljoner kronor.
  • Minst tio anställda.
  • Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i undersökningsperioden.
  • Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  • Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren.
  • I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
  • Sunda finanser.

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?