Ett par däck och logga Euromaster

3 februari, 2020

Euromaster får uppgraderad e-handel: snyggare, snabbare, smidigare!

Vi på WooCode har äran att välkomna Euromaster som ny kund.

Vi har redan hunnit jobba ihop ett antal månader och vi är igång och arbetar för fullt med uppdraget. Vår insats går ut på att genomföra en uppgradering från Litium 4 till Litium 7 för Euromaster Sverige och Finland. Webben kommer få en helt ny look där vi tagit hjälp av vår UX- och UI-byrå Woonderland. De har gjort ett fantastiskt arbete med den visuella designen vilket kommer medföra ett visuellt lyft för Euromasters kunder när vi går live under våren med den uppgraderade ehandelslösningen.

Uppgraderingen innebär även att webben mobilanpassas, sökfunktion och filtreringsmöjligheterna förbättras och skräddarsys efter Euromasters unika behov. Vidare implementerar vi integrationer till Litiums kraftfulla PIM som strukturerar upp och möjliggör visualisering av produkterna i onlinebutiken. Integrationerna innebär att Euromaster sparar tid och kan fokusera på det som är viktigt i arbetet med butiken online, bilder, språk och övrigt innehåll. Detta innebär ett stöd som den interna organisationen behöver för att arbeta mer effektivt när onlineaffären ökar kommande år.

I det stora hela, utöver de exempel vi nämner ovan, jobbar vi för att lösa alla tänkbara funktioner för att göra Euromasters onlinenärvaro så enkel, snygg och smidig som möjligt i alla kanaler. Självklart för organisationen men framförallt för alla kunder.

Vi ser fram emot lansering och de möjligheter som denna uppgradering kommer innebära för Euromaster.

Euromaster

Att Euromaster är Europas ledande kedja för däck- och fordonsservice kanske inte är helt överraskande då de erbjuder heltäckande produkt-, tjänst samt serviceerbjudande för sina kunder. Detta inkluderar även rådgivning, uppföljningssystem, en egen regummeringsfabrik och internationell jourservice.

Framtiden är säkrad

Med den expertis vi på WooCode har kring utveckling av e-handelslösningar samt skräddarsydda system kan vi bistå våra kunder i alla de utmaningar de ställs inför när de ska expandera och utveckla sin närvaro digitalt. Detta gör att vi fortsatt framåt kommer hjälpa Euromaster med nyutveckling av funktionalitet, integrationer samt skräddarsydda lösningar inom ramen för Litium.

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?