Revolution Race

22 januari, 2019

Dataanalys hjälper Revolution Race i fortsatt Expansion

WooCode har inlett ett tekniskt samarbete med RevolutionRace, ett snabbväxande ehandelsbolag med sitt säte i Borås. RevolutionRace producerar snygga outdoorkläder med bra passform i högkvalitativa material till attraktiva priser, och säljer sina produkter över hela världen. Företaget har en unik modell kring tillverkning och försäljning vilket gör att de kan sälja sina produkter till ett bra pris och samtidigt hålla både hög kvalitet och goda marginaler. Som en del i deras kraftiga expansion har WooCode fått frågan om vi kan hjälpa dem att genom teknisk utveckling möjliggöra för RevolutionRace att optimera sin verksamhet ytterligare.

RevolutionRace arbetar med flera olika system inom ramen för sin affär, där några exempel är ehandelssystem, logistiklösning samt betalsystem. WooCode har fått i uppdrag att ta fram en applikation för datainsamling och analys av produktstatistik, köpflöden, returer och annan affärskritisk information. Applikationen kommer att koppla ihop de olika system kunden kör på ett sätt som gör att informationen hänger ihop sömlöst. För RevolutionRace möjliggör detta att kunna analysera data från de olika systemen på ett samlat och tydligt sätt och på så sätt fånga både detaljer samt trender, och få en helhetsbild som tidigare inte gått att få.

WooCode utvecklar applikationen i Microsofts teknikstack med hjälp av .NET Core samt SQL Server som bakomliggande datalagring. Med hjälp av den lösning WooCode bygger kommer kunden själv att kontinuerligt kunna hämta ut data och utföra olika sorters analyser på egen hand.

”Det är otroligt kul att jobba ihop med RevolutionRace. Vårt mål är att verktyget ska hjälpa dem att behålla kontrollen över all data när de fortsatt expanderar och att det även ska möjliggöra optimeringar av verksamheten som de annars inte hade uppmärksammat”, kommenterar Johan Sakbas, VD på WooCode.

Nyheter

Senaste nyhetsinläggen

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?