Webbutvecklare & apputvecklare

Vi utvecklar och driftar skräddarsydda applikationer genom att ta helhetsansvar och guida våra kunder genom hela processen. Detta innebär att vi har expertis inom alla de områden som krävs för att ta ett grepp kring hela utvecklingen av system inom din organisation. Vi agerar extern utvecklingsavdelning till din verksamhet genom att utföra mer än bara programmering. Vårt ebjudande innefattar bland annat digital affärsutveckling, design och systemering av nya tjänster, projektledning samt drift- och supporttjänster. Med våra erfarna och passionerade webbutvecklare, frontendutvecklare och apputvecklare kan du känna dig trygg i att vi hjälper dig med allt inom utvecklingen av applikationer i ditt företag.

För oss är det viktigt att dina medarbetare känner att teamet från WooCode är en del av din organisation. Det leder till ett närmre samarbete och lyckade projekt. Som en del av detta är vi med och representerar ert företag även externt hos era kunder och är på andra sätt med och marknadsför era digitala satsningar. Vår vision som företag innebär en stark passion för systemutveckling och den effekt som utvecklingen har i din verksamhet. Detta gör att vi alltid föredrar när vi får vara med och agera mer än bara utvecklingsresurser. Detta är den kanske största skillnaden mellan oss på WooCode och ett vanligt konsultföretag.

Vi tar med glädje helhetsansvaret för era digitala satsningar, och gör det tillsammans med din organisation! Vill du veta mer om våra webbutvecklare och apputvecklare för att se hur vi kan hjälpa dig? Ta kontakt med oss så gör vi en gemensam analys av dina behov.

KUNDCASE

Läs mer om våra uppdrag

Luminator

Luminator stod inför utmaningen att hitta tillräckligt med resurser för systemutveckling efter att ha tagit beslut om att satsa på nya applikationer inom sin verksamhet. WooCode kunde bidra med hjälp i form av ett flexibelt utvecklingsteam, och resultatet blev en långvarig och lyckad relation.

Läs mer

Pulsen

WooCode tog fram en mobilapplikation till Pulsen Omsorg som används för dokumentation inom kommunal socialtjänst. Med appen kan användare skriva anteckningar och läsa social dokumentation på plats hos brukaren. Appen tillhandahåller också en avancerad autentiseringslösning anpassad efter lag- och säkerhetskrav.

Läs mer

Blåkläder

WooCode bidrar med teknisk expertis för att hjälpa Blåkläder att förbättra sin försäljning genom nya effektiva tjänster. Samarbetet präglas av gemensam planering, där WooCode kommer med input på lösningar och driver systemutveckling i back-end. Vårt mål är att öka prestandan och skapa nya förbättrade lösningar för en effektiv och stabil e-handel gentemot Blåkläders kunder.

Läs mer

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?