Utöka ditt team med fler programmerare

Om du redan har egna programmerare inom ramen för din organisation och behöver förstärkning kan vi på WooCode bistå med kompetenta och passionerade systemutvecklare. Att jobba tätt ihop med sitt team är en del av vårt DNA på WooCode och vi jobbar alltid med agil utveckling som grund. Vi jobbar även aktivt med frågor som kommunikation, tillit samt aktivt samarbete och detta tar vi sedan med oss när vi jobbar inom våra kunders egna utvecklinsgavdelningar.

Att hitta och behålla duktiga systemutvecklare är idag en stor utmaning för många företag, i Sverige som internationellt. Detta gör att långsiktiga samarbeten med externa utvecklare är oerhört viktigt för de flesta bolag som har utvecklingsbehov. På WooCode har vi en vision, kultur och profil som lockar till sig skickliga systemutvecklare. Vår organisation definieras av en hög nivå av frihet och eget ansvar, och vi har förmånen att få jobba med några av Sveriges mest välkända varumärken i projekt som är avgörande för deras digitala affärer.

Våra programmerare drivs av passionen till teknik och vad den kan åstakomma hos våra kunder, och ute i samhället. Detta gynnar våra kunder som vid behov avropar förstärkning och expertinsatser när behov finns inom ramen för utvecklingsprojekt, och får då hjälp av webbprogrammerare, backendexperter och apputvecklare som visar intresse för både teknik och affärsnytta. Vi kan bistå med allt från en enskild utvecklarresurs till ett helt eget dedikerat team, och vill du att vi ingår i ett av dina team är det en självklarhet. Agil utveckling är en del av vår vardag, och vi anpassar oss gärna efter hur ditt team jobbar.

Vill du veta mer om vårt koncept Flexibel Systemutveckling? Fyll i dina uppgifter nedan så tar vi kontakt med dig inom kort.

 

programmerare och webbprogrammerare som skålar kaffemuggar

KUNDCASE

Läs mer om våra uppdrag

Luminator

Luminator stod inför utmaningen att hitta tillräckligt med resurser för systemutveckling efter att ha tagit beslut om att satsa på nya applikationer inom sin verksamhet. WooCode kunde bidra med hjälp i form av ett flexibelt utvecklingsteam, och resultatet blev en långvarig och lyckad relation.

Läs mer

Pulsen

WooCode tog fram en mobilapplikation till Pulsen Omsorg som används för dokumentation inom kommunal socialtjänst. Med appen kan användare skriva anteckningar och läsa social dokumentation på plats hos brukaren. Appen tillhandahåller också en avancerad autentiseringslösning anpassad efter lag- och säkerhetskrav.

Läs mer

Blåkläder

WooCode bidrar med teknisk expertis för att hjälpa Blåkläder att förbättra sin försäljning genom nya effektiva tjänster. Samarbetet präglas av gemensam planering, där WooCode kommer med input på lösningar och driver systemutveckling i back-end. Vårt mål är att öka prestandan och skapa nya förbättrade lösningar för en effektiv och stabil e-handel gentemot Blåkläders kunder.

Läs mer

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?