Flexibel systemutveckling

Vi delar gärna med oss av den kompetens inom systemutveckling som vi besitter och ständigt vårdar på WooCode. Har du svårt att hitta systemutvecklare till ett nytt projekt eller behöver du vidareutveckla ett befintligt system och söker extern kompetens? Då kan vi erbjuda dig som kund ett utvecklingsteam dedikerat till just ditt projekt.

Med passion för systemutveckling

WooCode andas och lever teknik, och brinner för det hantverk som programmering är. Det innebär att när du jobbar med systemutvecklare från oss får du mer än bara utvecklingsresurser. Det som tillkommer är en stark passion för den tekniska utvecklingen av din verksamhet och ett genuint intresse för ditt företag och dess affärsmål. Med ett korsfunktionellt team från oss på WooCode kan din organisation fokusera på kärnverksamheten och de målsättningar som finns på utvecklandet av era applikationer.

Vilken teknikstack jobbar din organisation med? På WooCode har vi bred kompetens inom en rad olika tekniker. Nedan är ett axplock av de tekniker och språk vi behärskar och gärna hjälper din organisation med.

 • Backend – C#, Java, Javascript
  .NET, .NET Core, NodeJS
 • Frontend – Javascript
  ReactJs, Vue, Angular
 • Mobilutveckling – Swift, C#, Java, Kotlin, Javascript
  Xamarin, React Native, iOS, UIKit, SwiftUI, Android
 • Databaser – SQL, NoSQL
  SQL Server, MySQL, PostgreSQL, CouchDB, MongoDB

Systemutveckling på WooCode. Tekniker våra systemutvecklare kan.

Korsfunktionella team av experter

Vårt koncept flexibel systemutveckling innebär att du kan skala upp och ner antalet resurser i ditt team från WooCode. Vi är med och stöttar i dina utvecklingsinsatser och anpassar hastigheten efter det behov som projektet befinner sig i för tillfället. Detta innebär att vi alltid finns här för din organisation, precis i den utsträckning som är relevant för dig.

Till ditt förfogande har du ett team bestående av skickliga utvecklare som leds av en erfaren teamledare. Teamledarens ansvar är att leda det dagliga arbetet och stötta utvecklarna i både tekniska och projektrelaterade frågor. Teamledaren blir i de flesta fall er främsta kontaktpunkt och för en aktiv och tät dialog med dig och din organisation. Vid behov av dedikerad styrning av projekten på övergripande nivå har ni även tillgång till våra kunniga projektledare. Våra projektledare är vana att jobba med stora och geografiskt utspridda team samt har erfarenhet av att driva komplexa och affärskritiska projekt.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig, läs gärna mer om våra teamkoncept via undersidorna i menyn. Vill du att vi hör av oss till dig? Fyll då i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

KUNDCASE

Läs mer om våra uppdrag

Luminator

Luminator stod inför utmaningen att hitta tillräckligt med resurser för systemutveckling efter att ha tagit beslut om att satsa på nya applikationer inom sin verksamhet. WooCode kunde bidra med hjälp i form av ett flexibelt utvecklingsteam, och resultatet blev en långvarig och lyckad relation.

Läs mer

Pulsen

WooCode tog fram en mobilapplikation till Pulsen Omsorg som används för dokumentation inom kommunal socialtjänst. Med appen kan användare skriva anteckningar och läsa social dokumentation på plats hos brukaren. Appen tillhandahåller också en avancerad autentiseringslösning anpassad efter lag- och säkerhetskrav.

Läs mer

Blåkläder

WooCode bidrar med teknisk expertis för att hjälpa Blåkläder att förbättra sin försäljning genom nya effektiva tjänster. Samarbetet präglas av gemensam planering, där WooCode kommer med input på lösningar och driver systemutveckling i back-end. Vårt mål är att öka prestandan och skapa nya förbättrade lösningar för en effektiv och stabil e-handel gentemot Blåkläders kunder.

Läs mer

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?