nopCommerce – en flexibel webbutik med öppen källkod

nopCommerce är en plattform baserad på öppen källkod. Plattformen används av över 60 000 företag och växer årligen med över 10 000 implementationer. Fokus är flexibilitet, via öppen källkod, då det inte finns några begränsningar i vad man kan åstakomma med nopCommerce webbutik. Den höga nivå av säkerhet och prestanda beror på att lösningen baseras på teknik från Microsoft vilket också innebär att din implementation alltid ägs till 100% av ditt företag eftersom du har tillgång till all källkod. Vi på WooCode kan hjälpa ditt företag starta webbutik med hjälp av nopCommerce. Läs mer nedan om när plattformen är ett bra val för din verksamhet.

Hög prestanda med fokus på e-handel

Till skillnad från en del andra system som baseras på öppen källkod på marknaden är nopCommerce byggd för att vara just en e-handelsplattform från början. Detta innebär till exempel en hög prestanda oavsett om du har 100 eller 10,000 produkter i din produktkatalog. Du slipper bygga ihop din e-handel med flertalet plug-ins som inte alltid fungerar tillsammans, eller som försämrar laddningstiden på sajten. nopCommerce kommer med många inbyggda funktioner som vi anpassar och bygger om för att passa din verksamhet och skapar en optimerad användarupplevelse för dina kunder.

Webbutik med nopCommerce – fördelar

Några stora fördelar med nopCommerce är:

  • En uppsjö av funktioner som ingår trots att plattformen är baserad på öppen källkod.
  • 100% flexibel lösning som inte håller företagets utveckling tillbaka.
  • Du som kund har full kontroll över plattformen och kan därmed bestämma lösningar och funktioner som baseras på vad just ditt företag har för behov.
  • Säker och gedigen plattform med hög prestanda.

Med vår gedigna kunskap och erfarenhet av att bygga webbutik och denna kraftfulla plattform kan vi tillsammans med dig skapa en e-handel i världsklass som fungerar lika bra nu som när ditt företag är redo att skala upp verksamheten och ta den till nästa nivå.

Är ditt företag fokuserat på B2B eller B2C? Vi hjälper dig bena ut vilka funktioner din e-handel behöver för att tillfredsställa både dig och dina kunder, och integrerar ditt befintliga affärssystem eller PIM-system för en sömlös och effektiv e-handel där du som kund kan fokusera på din kärnverksamhet. Starta din nya webbutik genom att implementera nopCommerce. Ta kontakt för rådgivning via formuläret nedan.

 

e-handel på öppen källkod med nopCommerce

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?