Litium – en molnbaserad webbshop

Litium är en komplett, svensk molnbaserad e-handelstjänst och webbshop med ett starkt fokus på omnikanal och levererar fulländrad funktionalitet till både B2C och B2B-företag. Med stora kunder så som Lindex, NordicFeel och Didriksons är de vana att leverera stabilitet samt säkerhet i högsta klass i en plattform som lätt följer med i ditt företags utveckling. WooCode är solution partner till Litium vilket innebär att vi är experter på att skapa webbshoppar i Litiumplattformen.

Nya tider, nya utmaningar för e-handlare

Teamet bakom Litium känner till alla utmaningar du som e-handlare ställs inför. De har gjort ett gediget jobb med att paketera lösningarna på ett sätt som gör att du har full kontroll över din egna lösning och med vår hjälp på WooCode kan skräddarsy plattformen in i minsta detalj.

Att skapa och publicera content till webbshoppen görs med enkelhet, och här har man lagt mycket krut på e-handlarens möjlighet att göra just detta på ett effektivt sätt. Detta bland annat eftersom bra och aktuellt content gör dig lättare att upptäckas organiskt av sökmotorer och intressant innehåll på din e-handel håller kvar och engagerar dina kunder.

Du kan driva många aktiva kampanjer samtidigt och maximera försäljningen på dessa genom personifierade budskap som triggas av kundens egna beteende. Ingen vet bättre vad som väcker intresse hos era kunder än du och din organisation. Därför har Litium lagt ett stort fokus på att se till så att ni har full kontroll över vem som ser vad på er sajt och vilka av era kunder som tar del av aktuella erbjudanden.

I Litium har man tagit fasta på begreppet Mobile First. Konsumenter handlar idag främst via mobilen och då behöver du ha en e-handel som klarar att visa dina produkter på ett tillfredsställande sätt på en mindre skärm, utan att utvecklingsprojektet drar iväg i tid.

En komplett webbshop

Om din verksamhet börjar växa ur nuvarande e-handelsplattform är Litium ett alternativ som inte kommer hålla tillbaka den digitala tillväxten, utan är fullt skalbar och du kan addera funktioner allteftersom tillväxten och behovet ökar. Du får en e-handel som är intuitiv och enkel att använda som admin, oavsett vilken teknisk kompetens du besitter.

Fler stora fördelar med plattformen är:

  • Inbyggt PIM (product information management) vilket innebär att du inte behöver upphandla och integrera ett separat sådant när verksamheten växer. Håll koll på all produktdata via Litium och skjut ut i olika kanaler via färdiga integrationer.
  • Färdig storefront, kallad Accererator, som kortar ner utvecklingstiden avsevärt. Vi på WooCode använder denna för att spara tid när vi implementerar din webbshop.
  • Färdiga betalningslösningar som exempelvis Klarna, PayEx, Qliro och många fler.
  • Fler färdiga connectorer till andra tredjepartssystem så som inom logistik, personalisering, affärs- och ekonomisystem med flera.
  • Kraftfull sökfuntionalitet med resultat i realtid, en mycket viktigt idag när man skapar en ny webbshop.

Vi är stolta att vara solution partners till Litium, och jobbar kontinuerligt nära dem för att kunna tillhandahålla de bästa funktionerna från Litium till dig och ditt företag. Vi utvecklar funktioner i plattformen som är specifika för dina behov och hjälper dig nå de målsättningar som är uppsatta för din e-handel.

 

Kraftfull e-handel med Litium e-handelssystem

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?