E-handelssystem i världsklass

På WooCode är vi stolta över den kunskap inom e-handelssystem vi besitter och hjälper våra kunder med dagligen. Med vår expertis inom de tekniska plattformar som gör framgångsrik e-handel möjligt samt de affärsinriktade personer som jobbar i våra team blir vi en partner som är med från början och fortsatt in i framtiden. Vi hjälper både e-handlare som varit med en längre tid, och som vuxit ur sitt nuvarande system, och de som precis påbörjat sin e-handelsresa. Oavsett vilken kundskapsnivå du har kan vi hjälpa dig att välja plattform, utföra ett framgångsrikt e-handelsprojekt och sedan vara med dig på resan mot högre omsättning och tillväxt.

Hur vi tar fram ditt e-handelssystem

Vi har genom en mängd e-handelsprojekt tagit fram en process som ökar chanserna för dig som kund att lyckas med din nya satsning. Processen ligger till grund för våra kunders lyckade digitala satsningar och hjälper oss att tillsammans ta fram ett koncept som leder till framgång. Ett e-handelsprojekt du startar med WooCode idag börjar med att vi tittar tillsammans på följande delar:

 • Definiera din värdeproposition
  Vad utmärker ditt varumärke och produkterna eller tjänsterna som säljs? Vi definierar detta tydligt för att bilda en helhetsbild som tillsammans med kundresan blir till en karta över hur ni når framgång som företag.
 • Rita upp kundresan
  Definiera hur ni rekryterar nya kunder. Hur ser processen ut? Att börja ritan på kedjan först när kunden besöker e-handeln är för sent. Börja tidigare och analysera hur och när kundens faktiska resa börjar mot ett köp i er butik.
 • Välj rätt kanaler
  Att finnas på rätt kanaler är helt avgörande för en (fortsatt) lyckad e-handelssatsning. Fysiska butiker, e-handel, appar, marknadsplatser via programvaror, sociala kanaler, de möjliga kanalerna är näst intill oändliga. Ditt val av rätt e-handelsplattform gör att arbetet i lämpliga kanaler förenklas och på så sätt blir din satsning på e-handel en satsning på din totalaffär.
 • Ta fram en användarupplevelse i toppklass
  Användarupplevelse handlar om mer än bara en snygg design. Det handlar om vad din användare förväntar sig se i dina onlinekanaler, och hur de förväntar sig kunna interagera med din butik och ditt varumärke. Vi tar fram en upplevelse som förenklar och förvånar, och designar tillsammans med dig ett flöde som ökar konverteringsgraden på din e-handel.

Våra partners inom e-handelssystem

Vi jobbar med flertalet partners inom e-handel som alla bidrar med något unikt. De mest grundläggande och viktigaste av dessa är våra partners inom e-handelsplattformar. Vi jobbar med Litium och nopCommerce i huvudsak och har expertkunskap inom implementationen av dessa för våra kunders räkning.

 

Kraftfull e-handel med Litium e-handelssystem

 

e-handel på öppen källkod med nopCommerce

Ekosystemet e-handel

Att idag bara prata om e-handel som ett enskilt system är dock inte tillräckligt. För att lyckas krävs det att din nya e-handel kommunicerar med en rad andra värdeskapande verktyg. Några av de kringliggande tjänster du kommer att behöva är betalningslösningar, logistikplattformar och marknadsföringsverktyg.

På WooCode jobbar vi konstant med en flora av olika system och kan hjälpa er i valet av lämpliga alternativ. Undrar ni över vilken betalningsleverantör som har bäst stöd för B2B-handel via fakturering? Är ni nyfikna på vad en AI-driven personaliseringstjänst kan hjälpa er handel med? Då kan vi bistå med rådgivning och såklart även lösa implementationen i e-handelssystemet när du gjort dina val.

Läs fallstudien om Eleiko

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ett nytt e-handelssystem? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig inom kort, eller läs om hur vi hjälpte Eleiko lansera ett internationellt B2C e-handelssystem på kort tid.

 

KONTAKT

Vill du att vi kontaktar dig?