Hem /  Blogg

WooCode utvecklar app för Optidev

Johan SakbasNews

Teknisk expertis och kompetens är vår starka sida! Nu hjälper vi Optidev med utvecklingen av en app för administration av mobila enheter.

Vi kan idag stolt presentera att IT-företaget Optidev har valt WooCode till samarbetspartner som leverantör av teknisk expertis och kompetens. Tillsammans utvecklar vi nu en ny app som ska fungera som ett kontrollcenter för mobila enheter med inbyggda funktioner för användarhantering och produktionsuppföljning.

Vår nya kund Optidev är en av de ledande aktörerna i Sverige på att leverera kostnadseffektiva lösningar med fokus på transport, logistik och persontrafik. De erbjuder hela värdekedjan, inom både hårdvara och mjukvara och utvecklar, implementerar och levererar robusta mobilitetslösningar för insamling av affärskritisk information. Optidev möjliggör spårbarhet i realtid i olika former och syften. Allt för att i slutändan effektivisera och förenkla arbetsvardagen inom olika verksamhetsområden, inom transport- och logistikbranschen.

Optidev drivs med fokus på att alltid erbjuda bästa möjliga service, hög driftsäkerhet och snabb hjälp när problem uppstår, vilket även vi på WooCode står för. Dessa gemensamma fokusområden är något som ger extra krydda till vårt engagemang och vår strävan efter att utveckla en riktigt bra lösning för vår kund.

Arbetet med den nya appen är sedan två veckor tillbaka i full gång och beräknas vara färdigt i slutet av januari nästa år.

Vi ser fram emot fler nya spännande projekt i samarbete med Optidev.

Länkar

optidev.se