Hem /  Blogg

WooCode träffar studenter på STARK-dagen

Johan SakbasNews

Högskolan i Borås anordnar STARK-dagen – en årlig mässa där studenter möter näringsliv. Självklart är WooCode på plats!

För tredje året i rad var vi i torsdags återigen på plats på Högskolan i Borås för att promota WooCode under STARK-dagen. Initiativet, en arbetsmarknadsdag för studenter, drivs av en projektgrupp från Högskolan i Borås. Företag och organisationer som verkar i och runt omkring Borås får möjligheten att träffa studenter och erbjuds ett fantastiskt tillfälle att knyta kontakter för rekrytering av tjänster eller samarbeten genom exempelvis examensjobb.

Vi gillar konceptet STARKt och är glada över att vi fick tillfälle att träffa så många ambitiösa studenter under dagen. Vid årets mässa tog vi även tillfället i akt att träffa ett gäng kandidater för ett kortare intervjusnack och bekanta oss med studenter inom de olika teknikinriktningarna. Dessa intervjutillfällen gav oss väldigt mycket och vi vill passa på att tacka alla dem som tog sig tid att träffa oss. Kul att ni visar intresse för WooCode! Vi hoppas på att hålla kontakten och önskar er lycka till med resterande studier.

Då vi är ett företag i stark tillväxtfas driver vi ett kontinuerligt arbete med rekrytering och håller alltid en öppen tjänst för utvecklare. Vi ser stora möjligheter i att vara ständigt tillgängliga för dem som visar intresse för WooCode som arbetsplats och vi träffar gärna programmeringsintresserade och tekniskt kunniga aspiranter. För dem som inte fick möjligheten att träffa oss under årets STARK-dag, eller som är är nyfikna på hur vi jobbar på WooCode, finns alternativet att anmäla sitt intresse via vår Workable-sajt alltid öppet (se länk nedan).

Tack till Therése Andersson som leder projektet STARK-dagen, till Jenny Nilsson som tog hand om oss under dagen och alla andra som engagerar sig för att vi ska få presentera WooCode för studenterna på Högskolan i Borås!

Vi vill också säga stort grattis till Tobias Svensson på Systemvetarutbildningen som vann vår tävling och fick plocka med sig ett XBOX One hem!

Vi ser fram emot nästa års STARK-dag och hoppas på att ännu fler studenter är på plats och träffar oss då!

WooCodes ambassadör Petter snackar med Systemvetarstudenten Sofie under STARK-dagen 2017

Länkar

Högskolan i Borås – Jobb och Karriär

WooCode på Workable