Hem /  Blogg

WooCode bidrar med teknisk expertis till Byggmolnet

Johan SakbasNews

YoubyMe anlitar WooCode för teknisk expertis. Tillsammans vidareutvecklar vi nu tjänsten Byggmolnet – en ny digital peronalliggare för byggbranschen.

Byggmolnet gör det enkelt att administrera och rapportera personal och underleverantörer på byggarbetsplatser enligt skatteverkets nya regler. Vår kund YoubyMe står för grundidén bakom denna digitala lösning och har valt WooCode som samarbetspartner för att fullborda produkten. Byggmolnet utvecklas till att bli en modern molntjänst för webben, som även fungerar  som en egen app i mobilen, både för iOs och Android.

Woocode har anlitats för att ta vid produktionen av Byggmolnet och utveckla tjänsten vidare. Idag står vi för all teknisk utredning, underhåll och support. Vi strävar efter nytänkande och innovation inom projektet och jobbar för att  utveckla en driftsäkrad produkt som håller högsta kvalitet för kunden på lång sikt vad gäller säkerhet och prestanda.

Tillsammans med YoubyMe gör vi nu Byggmolnet redo för lansering. Vi lägger manken till för att kunna möta marknadens förhoppningar för en personalliggare på webben och i mobilen!

Länkar

byggmolnet.com