Hem /  Blogg

WooCode erbjuder teknisk analys för Modexa

Johan SakbasNews

Blogg News Modexa teknisk analys

En grundläggande teknisk analys öppnar upp för nya digitala möjligheter! Vårt senaste samarbete med företaget Modexa är ett resultat av långsiktigt relationsbyggande och starkt förtroende för WooCode som experter inom systemutveckling.

Relationen med vår nya kund startade redan för över ett år sedan. WooCode tog då kontakt med Modexa för att presentera vårt utbud av tjänster. Kontakten sådde ett frö hos den blivande kunden. När vi återkopplade drygt ett år senare, visade sig timingen vara helt rätt. Modexa är nu redo för en utvärdering av sitt befintliga digitala system och WooCode är taggade på uppgiften att genomföra en teknisk analys.

Modexa arbetar med att renovera kök gentemot kommunala och privata fastighetsägare och byggbolag. De specialiserar sig på köks- och garderobsförnyelse med fokus på hållbarhet genom att skapa nya lösningar i befintliga stommar. Med över 60 anställda och säljkontor i både Borås, Stockholm och Malmö, samt egen produktion i Västerås, är Modexa idag ledande inom sin bransch i Sverige. Smarta lösningar för förnyelse är grundpelaren i verksamheten, vilket i grund och botten är är det vi jobbar för även på WooCode. Samarbetet känns på många plan helt rätt för oss!

I sitt dagliga arbete jobbar personalen på Modexa i företagets egna orderfångstsystem MOF. Modexas unika erbjudande, att skapa nya lösningar för en exixterande grund, kommer att speglas i vårt nya samarbete. WooCode har nämligen fått förtroendet att syna Modexas egna stommar. En grundläggande teknisk analys av systemet och svar på kundens frågeställning blir startskottet för samarbetet.

Imorgon påbörjar vi arbetet med att analysera den befintliga digitala systemet som Modexa arbetar i idag. Vår chefsarkitekt Kristoffer tar hjälp av sin parhäst, tillika vår VD Johan för att möta Modexas krav på teknisk analys av systemet. Vi hoppas på en fortsatt långsiktigt realtion som präglas av ett hållbart samarbete som genererar nya tekniska innovationer till vår kund.

Länkar

Modexa

Våra referensprojekt

Nyheter från WooCode