SYSTEMUTVECKLARE

Vår kultur – Frihet och ansvar

Systemutvecklare – vi tror på dig! På WooCode jobbar vi inte med strikta förhållningsregler och onödig formalitet. Vi tror att var och en av våra anställda kan ta ansvar för sitt eget arbete. På WooCode finns det alltid en plats på kontoret för dig, men vi tänker inte kontrollera att du sitter just där. Ditt fokus och din produktivitet ansvarar du själv för, på samma sätt som du ansvarar för ditt team och er relation till kunden. Varför krångla till det? Vi på WooCode jobbar för en enklare vardag – även för oss själva!


Systemutvecklare Jobb - WooCode - Jobba hos oss

SUNT FÖRNUFT

WooCodes viktigaste policy

”Träna dig själv på att värdera situationer och våga ta egna beslut, stora som små. Utnyttja möjligheten till att styra dig själv på bästa sätt för att nå dina egna och företagets gemensamma mål. That’s it!”

SYSTEMUTVECKLARE JOBB

Bli en del av oss!

För oss på WooCode är det viktigt att du som systemutvecklare själv känner att du är en del av stommen i vår verksamhet. Lika viktigt är det att du vill vara en stor del i arbetet med att göra det dagliga livet på jobbet bättre för våra kunder. Vi har tigern i oss – har du det med?

Systemutvecklare

Vill du som systemutvecklare veta mer om oss?

Vår dörr står alltid öppen för systemutvecklare som är nyfikna på oss, våra projekt och vår kultur.

Skicka en spontanansökan så kontaktar vi dig!

Spontanansökan
 

Systemutvecklare >= 2 års erfarenhet

Är du redo att ta chansen att bli allokerad till vår utvecklar-heap?

Sista ansökningsdag: 2018-04-22

Läs mer och ansök

Spontanansökan

Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.

Vi tar kontinuerligt emot spontanansökningar!

Läs mer och ansök

SUGEN PÅ ATT JOBBA PÅ WOOCODE?

Snacka med Therese!

Vi är ständigt på jakt efter passionerade systemutvecklare. Vare sig du pluggar eller har erfarenhet inom systemutveckling är du alltid välkommen att kontakta vår konsultchef Therese. Ring henne om du har frågor eller vill veta mer om oss!

0733-402074


Kontakta Luis Carvajal