Hem /  Blogg

Woocode skapar Texas – ett skräddarsytt PLM-system för textilindustrin

Johan SakbasNews

Tillsammans med vår samarbetspartner Rudholm Group startar vi nu arbetet med ett helt nytt PLM-system.

Rudholm Group är idag ledande inom design och produktion av tillbehör till klädesplagg och verkar globalt, med huvudkontor i Borås. Genom behovsanalys och teknisk utredning har Woocode kommit fram till en stabil grund för ett modernt skräddarsytt PLM-system.

PLM står för Product Lifecycle Management, vilket innebär en helhetslösning för vår kund. Den nya digitala lösningen hjälper Rudholm Group att hantera försäljningsprojekt i varierande storlekar. Systemet hanterar hela processen och effektiviserar de logistiska flödena inom projekten.

Vi utvecklar en intelligent plattform som behandlar hela kedjan från planering av inköp till produktion. Fokus ligger på att optimera hanteringen av data kring produkter och koncept. Inom ramarna för projektet ingår ett funktionellt instrument för Business Intelligence där användare av systemet på ett enkelt sätt kan plocka ut den data som behövs för rapporter och analys.

Många faktorer spelar en viktig roll för utvecklingen av systemet och vi lägger hjärta och själ i att få fram ett riktigt grymt system som ska gynna Rudholm Group och dess kunder – en utmaning som vi tar oss an med glädje!

Länkar

functionalthinking.com