Hem /  Blogg

Newton Yrkeshögskola anlitar lärarresurs från WooCode!

Johan SakbasNews

WooCode ingår samarbete med Newton Yrkeshögskola i Göteborg. Vår Javautvecklare Stella tar sig an rollen som lärare och ledare i kursen Utveckling av Desktop-applikationer!

Newton är en yrkeshögskola som fokuserar på bl.a.  IT och Systemutveckling. Vi på WooCode fick förfrågan om att bistå med en resurs som kursledare för en specifik kurs i Java-utveckling, och kände direkt att vi hade viljan att rycka in och hjälpa till!

Kursen Utveckling av Desktopapplikationer, som startade i början av mars, är i full gång och sträcker sig över totalt sex veckor. Lektionerna äger rum under tre dagar i veckan och leds av en av våra Javautvecklare, Stella. Stella var inte sen på att ta sig an utmaningen och vi tycker att hon är som klippt och skuren för att representera WooCode på just detta uppdrag. Hon är social och pedagogisk och delar gärna med sin av sina erfarenheter till andra. 

Vi är mycket glada över att få möjligheten att dela med oss av den kompetens som vi besitter på WooCode. Samarbetet med Newton YH i Göteborg visar på vår bredd inom teknisk kunskap och expertis. Det är intressant att se vilka olika vägar som nya samarbeten kan ta och vilka olika roller inom systemutveckling våra resurser kan ta sig an. Vi hoppas på fler utmanande och framför allt utvecklande (i dubbel bemärkelse!) uppdrag som dessa.

Mest stolta är vi över vår Stella som tar sig an utmaningen och levererar kunskap till Java-studenterna i Göteborg. You go girl!

STELLA THE TEACHER PÅ PLATS PÅ MASKINGATAN I GÖTEBORG!

GLADA OCH KONCENTRERADE SYSTEMUTVECKLARSTUDENTER PÅ NEWTON!

Newton grundades 1993 och bedriver idag yrkeshögskoleutbildningar och diplomutbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Utbildningarna bedrivs inom områdena Fastighet, IT, Teknik och Försäljning. I Göteborg erbjuds utbildningarna IT-säkerhetstekniker, Applikationsutvecklare för mobila enheter, Systemutvecklare .NET samt Systemutvecklare Java inom IT-området. 

Länkar

Läs mer om utbildningen!

Läs mer om oss!