Hem /  Blogg

Manic Studios och Brandwell flyttar in hos WooCode i Silicon Pallas

Johan SakbasNews

WooCode News Manic Studios och Brandwell

Finns det hjärterum så finns det stjärterum, tänkte vi och bjöd in våra kompisar på Manic Studios och Brandwell att flytta in hos oss! Sagt och gjort, nu är de här och förgyller vår vardag på kontoret i Silicon Pallas. Vi tror att detta nya kooperativ kommer att generera många nya möjligheter för oss alla!

Designbyrån Manic Studios utgörs av vår mångåriga samarbetspartner Daniel Lifv. Danne har jobbat med design i över 12 år och sedan 2016 driver han sin egen byrå. Manic Studios har idag en stadig och trogen kundbas bestående av både mindre lokala kunder och större internationella uppdragsgivare. För oss på WooCode har Danne varit vår egen designguru allt sedan starten och samarbetet består både av gemensamma kundprojekt och interna jobb. Vi kan varmt rekommendera Manic Studios kompetens och öga för design och vi kan dessutom gå i god för att han är en trevlig och hjälpsam kollega.

Den relativt nystartade digitalbyrån Brandwell ägnar sig åt att skapa snygga digitala lösningar som presterar och fungerar utifrån kundens behov och önskemål. Brandwell består av våra nyfunna vänner Daniel Malmqvist och Markus Rundlöf, som båda brinner för webb- och front-endutveckling. De digitala lösningar som Brandwell skapar skiljer sig en hel del från de vi skapar på WooCode, då de jobbar med renodlad webbutveckling och marknadsföringslösningar. Vi tror att dessa olika inriktningar inom utveckling har goda förutsättningar att skapa möjligheter för både Brandwell och WooCode på sikt.

Ett helhetstänkande IT-företag med starkt teknisk kompetens, en designbyrå med gedigen erfarenhet, och en digitalbyrå med skickliga webbutvecklare – allt under samma tak. Låter som ett vinnande koncept, inte sant?

Vi är väldigt glada över att ha förstärkt vårt härliga gäng med ytterligare tre sköna kollegor. Varmt välkomna till oss Manic Studios och Brandwell!

Länkar

Manic Studios

Brandwell

WooCode Tjänster IT-system

WooCode News Manic Studios och Brandwell

daniel Malmqvist, Brandwell & Daniel Lifv, Manic Studios