Hem /  Blogg

WooCode hjälper Hökerum Bygg med digitalisering

Johan SakbasNews

Digitalisering är det nya svarta för företag som vill öka värdet för sina kunder och effektivisera interna flöden. Tillsammans med Hökerum Bygg startar vi nu upp ett spännande projekt med en ny digital lösning.

Vårt senaste tillskott bland samarbetspartners, Hökerum Bygg, har fattat galoppen och satsar på en ny webbtjänst – ett stort steg i rätt riktning inom digitalisering.

Hökerum Bygg är en av de stora aktörerna inom försäljning av bostadsrätter, både lokalt och nationellt. Med basen i Ulricehamn säljer de med framgång nyproducerade lägenheter över hela landet. Hökerum Bygg jobbar stenhårt på att ge sina kunder bästa möjliga värde och strävar alltid efter bästa kvalitet. Företaget utvecklas ständigt för att vara ledande i bostadsbranschen och är nu redo att ta ytterligare ett steg framåt med hjälp av en ny digital lösning signerad Woocode.

Ett team på WooCode har nu startat arbetet med en ny skräddarsydd molntjänst för Hökerum Bygg. Den nya tjänsten ger Hökerum Bygg möjligheten att både öka mervärdet för sina kunder, samtidigt som säljprocessen effektiviseras och den interna administrationen förenklas – allt utefter vår kunds behov och önskemål.

Vi mycket stolta över att idag kunna presentera Hökerum Bygg som vår nya kund! Vi ser fram emot ett samarbete präglat av nytänkande och innovation och planerar att leverera en produkt av yttersta kvalitet.  Projektet kommer att presenteras mer i detalj  – håll utkik här på sajten för mer info inom kort!

Länkar

hokerumbygg.se

hokerumbygg.se/nyheterpress