Hem /  Blogg

Ny app för att stärka sociala relationer!

Johan SakbasNews

Ny app för att stärka sociala relationer!

Idag går startskottet för produktionen av en ny spännande app som ska göra det möjligt för människor att utöka sina sociala relationer. Projektet är ett uppdrag från våra kunder Frida och Robert Helsing, grundarna av företaget Yogakloster AB.

Företaget som makarna Helsing driver idag är en mångkulturell mötesplats för den som är intresserad av att blomstra i sin egen sanning med hjälp av yoga-, budo- och meditationstekniker. I den lilla byn Gingri utanför Borås driver de idag sitt Yogakloster med visionen att hjälpa människor att fungera och må bättre i livet, själva och tillsammans med andra. Yogakloster erbjuder retreater för företag, slutna sällskap, förskolor och skolor, samt grupper av likasinnade som vill stänga av bruset från vardagen för att få landa och komma i kontakt med sig själva på ett djupare plan.

Våra nya kunder kom till oss på WooCode med en helt ny idé som de ville förverkliga – en ny innovativ plattform för sociala relationer. WooCode tog sig an utmaningen att reda ut Frida och Roberts idéer och kartlägga deras önskemål. Tillsammans med vår kund diskuterade vi fram möjliga lösningar och kunde till slut presentera en sammanställd förstudie. Resultatet blev ett uppdrag att skapa en ny app för iOS och Android.

Arbetet med appen kickar igång idag och drivs av vår teamledare Petter. I samarbete med vår chefsarkitekt Kristoffer bygger vi nu en helt ny app med tekniken Xamarin. Målet är att skapa en app som är smart, snygg, snabb och som revolutionerar sättet vi stärker våra sociala relationer på! Vi fortsätter att jobba agilt tillsammans med Frida och Robert och låter dem ta stor del i processen genom regelbundna sprintmöten. De kan även testa appen kontinuerligt i sina egna telefoner.

Vi är tacksamma för förtroendet och tror på ett riktigt gott samarbete och en riktigt grym app. Håll ögonen öppna för mer detaljerad information när vi är redo för release!

Yogakloster WooCode App Sociala Relationer

WooCode <3 Yogakloster: Kristoffer, Robert, Frida, Luis & Johan

Länkar

Läs mer om Yogakloster!

Läs mer om oss!